Здравейте, искам да попитам дали има разлика в захващането на самото огледало към корпуса при коли с ел.огледала и при такива без. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно странично огледало на Брава
Collapse
X
-
Миналата година счупих дясното. Счупи се там където огледалото се върти, в основата и самото стъкло. Конзолата която го държи към вратата беше здрава, огледалото висеше само на кабела си. Звъннах тук там: "имаме свалено, идваш и го вземаш без да чакаш". Дотук добре, отидох дадох 15 лв. и доволен си тръгнах. Прибрах се свалих старото и сложих новото. Монтажните отвори към вратата си паснаха всичко ОК. Моето беше ел., това което купих беше механично. Успях да натикам жилата в кухината на вратата, така си сложих старата капачка и всичко отвътре заспа. отивам да погледна отвън ....и кво да видя. Декоративната ламарина(триъгълника по малък от оригиналния) не ляга там където лягаше старата. Разликата е очевадна. Наложи се да го свалям и да слагам моята конзола, с новото огледало. Там нямаше проблем, просто едно разглобяване допълнителноKay_ написа:Абсолютно никаква няма.
.Моят извод е: огледалата са еднакви, но конзолите за закрепване на вратите не. Хубавото е че са взаимозаменяеми
Коментар
-
Ти да видиш. Карам Брава 97ма с обикновенните огледала. Понеже ми я разбиваха ми се наложи да сменям лява врата. Вратата която намерих беше от Брава 99 с ел. огледала в цвета на купето. Понеже при мен са черни исках да са си еднакви и сложихме "новата" врата и старото ми огледало и не е имало никакъв проблем. Нито останаха луфтове нито нищо. За това така смело казах, че са еднакви. Явно има някаква инифицираност, но не пълнаHristian_Aleksiev написа:Миналата година счупих дясното. Счупи се там където огледалото се върти, в основата и самото стъкло. Конзолата която го държи към вратата беше здрава, огледалото висеше само на кабела си. Звъннах тук там: "имаме свалено, идваш и го вземаш без да чакаш". Дотук добре, отидох дадох 15 лв. и доволен си тръгнах. Прибрах се свалих старото и сложих новото. Монтажните отвори към вратата си паснаха всичко ОК. Моето беше ел., това което купих беше механично. Успях да натикам жилата в кухината на вратата, така си сложих старата капачка и всичко отвътре заспа. отивам да погледна отвън ....и кво да видя. Декоративната ламарина(триъгълника по малък от оригиналния) не ляга там където лягаше старата. Разликата е очевадна. Наложи се да го свалям и да слагам моята конзола, с новото огледало. Там нямаше проблем, просто едно разглобяване допълнителноKay_ написа:Абсолютно никаква няма.
.Моят извод е: огледалата са еднакви, но конзолите за закрепване на вратите не. Хубавото е че са взаимозаменяеми 
Може да си взел огледало от Брава и като го слагаш на Браво...чеп. Но при мен от Брава на Брава - никви ядове
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Всъщност чепа е при преминаване от браво/а към марея/браво хгт и обратното, но нали навсякъде се тръби че всико е заменяемо и в много от случйте не виждат разликите.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар