Здравейте, вчера ми направи проблем стилото и разглобих дебитомера защото сякаш някой я беше хванал за гушата.. Дебитомера е чист като момина сълсица и ме съмнява дали е нейния. Колата е 2005 година 1.9 JTD 115. к.с с номер на корпуса:PBT-GF 30 и с номер на датчика: F00C2G2063. Съмнението ми идва от там че всеки казва че този автомобил си повървява доста, а моя сякаш не е това което трябва да бъде и си мисля че демитомера не е точно този който трябва!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дебитомер на Fiat Stilo 1,9 JTD 115 к.с ???
Collapse
X
-
Така поне от моето търсене из търсачките се натъкнах на информация че моят сензор се използва на:FIATPUNTO (18
199909 - /FIATPANDA (169)200309 - /FIATIDEA200312 - /FIATDOBLO Cargo (223)200103 - /FIATPANDA Van (169)200403 - /FIATPUNTO Van (188AX)200002 - /Всичките са 69-70 конски сили..Въпроса ми е това ли е най-вероятно проблема с невървежа при мен?
Fiat Stilo 1.9 JTD
"Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя."
Коментар
-
С 063 трябва да върви като с 044,а с 030 (JTD 105) става по динамична и не дими повече.gencho411 написа:...Всичките са 69-70 конски сили..Въпроса ми е това ли е най-вероятно проблема с невървежа при мен?AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Колеги смених дебитомера взех от моргата от Multipla 1.9 JTD 115ка.. включихме я на диагностика показателите му са добри, но обаче колата все още няма тази сила която трябва да има, мре в баирите и е безбожен разход за нормално каране извънградско 6.8л/100км ???Fiat Stilo 1.9 JTD
Коментар
-
Re: Дебитомер на Fiat Stilo 1,9 JTD 115 к.с ???
Аз като казвам, че форумите само вредят .... никой не ми вярва.Чул недочул, Стило е тежка кола и докато не я пипнеш (ремап) си едно куцо магаре, което върви наравно с браво 1.8Тъй, че може и нищо да и няма на колата, но все пак направи, КАКТО ТРЯБВА и КАКВИТО ТРЯБВА логове, за да ти е мирна главата.gencho411 написа:Съмнението ми идва от там че всеки казва че този автомобил си повървява доста, а моя сякаш не е това което трябва да бъдеF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Аз пък съм сигурен, че и какъвто работещ дебитомер да сложите, ако диагностика не знае точно показанията му при определени режими, то всички дебитомери "ще са работещи".
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Re: Дебитомер на Fiat Stilo 1,9 JTD 115 к.с ???
Значи щом го казвам, значи знам за какво иде реч при това стило! По български око да види, ръка да пипне! Качил съм се в друго стило и съм усетил как върви този автомобил!emzo написа:Аз като казвам, че форумите само вредят .... никой не ми вярва.Чул недочул, Стило е тежка кола и докато не я пипнеш (ремап) си едно куцо магаре, което върви наравно с браво 1.8Тъй, че може и нищо да и няма на колата, но все пак направи, КАКТО ТРЯБВА и КАКВИТО ТРЯБВА логове, за да ти е мирна главата.gencho411 написа:Съмнението ми идва от там че всеки казва че този автомобил си повървява доста, а моя сякаш не е това което трябва да бъдеFiat Stilo 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар