Може да е от ъгъла и ракурса на снимане, но ми се струва, че единият фар е по-тъмен от другия. Провери хубаво дали двата фара са различни, може колата да е имала лош удар отпред и да е позакрепена! На мен цената ми се струва съмнително ниска, с екстрите особено... Не се плаши, но имай пред вид, че косумативите, около смяната на ремъка са около 200-250лв. Има една скъпа ролка 90-110лв. някъде струваше...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava 1.9 TDi .....
Collapse
X
-
Постоянно ми пълнят главата с разни неща - италианския дизел не бил хубав , много тракал много се развалял горял много друг ми вика гори малко.... КАКВО ДА ПРАВЯ НЕЗНАМ !Сега оглеждам за нещо 1,4 - 1,6 бензинказват ми неща от сорта на - замисли се защо кола ’99та с толкова екстри струва само 5-6000 лева
Щом е за родината - газ до ламарината !!!
Коментар
-
Fiat Coupe написа:Постоянно ми пълнят главата с разни неща - италианския дизел не бил хубав , много тракал много се развалял горял много друг ми вика гори малко.... КАКВО ДА ПРАВЯ НЕЗНАМ !?Не е по-новото.Това е писано много пъти втози форум, но ще го изтъкна отново - Fiat е създател на модерния дизелов двигател, какъвто го познаваме днес, така че мнения на пишман-майстори и рацерчета с астри не минават.
Виж, че Фиатовите дизели не са сред най-икономичните на пазара има голяма доза истина. Но по отношение на качество, мощност и трошливост в България можеш да чуеш само митове и легенди.
Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Fiat Coupe написа:Постоянно ми пълнят главата с разни неща - италианския дизел не бил хубав , много тракал много се развалял горял много друг ми вика гори малко.... КАКВО ДА ПРАВЯ НЕЗНАМ !Сега оглеждам за нещо 1,4 - 1,6 бензинказват ми неща от сорта на - замисли се защо кола ’99та с толкова екстри струва само 5-6000 лева
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Fiat Coupe написа:Постоянно ми пълнят главата с разни неща - италианския дизел не бил хубав , много тракал много се развалял горял много друг ми вика гори малко.... КАКВО ДА ПРАВЯ НЕЗНАМ !Сега оглеждам за нещо 1,4 - 1,6 бензинказват ми неща от сорта на - замисли се защо кола ’99та с толкова екстри струва само 5-6000 лева
Не бързай, разгледай колите, във всяка в която сядаш пали мотора и слушай, а където има възможност настоявай и за кръгче!
Ако беше от София бих ти дал да покараш малко, хей така да имаш понятие за, какво става въпрос.
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Sko написа:Fiat Coupe написа:Постоянно ми пълнят главата с разни неща - италианския дизел не бил хубав , много тракал много се развалял горял много друг ми вика гори малко.... КАКВО ДА ПРАВЯ НЕЗНАМ !?Не е по-новото.Това е писано много пъти втози форум, но ще го изтъкна отново - Fiat е създател на модерния дизелов двигател, какъвто го познаваме днес, така че мнения на пишман-майстори и рацерчета не минават с астри не минават.
Виж, че Фиатовите дизели не са сред най-икономичните на пазара има голяма доза истина. Но по отношение на качество, мощност и трошливост в България можеш да чуеш само митове и легенди.
N.Y. State of Mind
Коментар
-
добре де момчета не разбирам много от коли още по-малко от дизели сега се оглеждам и мисля и гледам ту бензинките ту дизелките и ми направи впечатление,че 1.9 брава е с много малко конезащо така това голяма спънка ли е? И брава 1.9 на кой бензинов мотор се равнява?Благодаря много за отговорите и извиняваите за оффтопика..П.с. Колега много извинявай,че ти се набърках така в темата но да не отварям нова още веднъж извинявай /
Коментар
-
Globe` написа:добре де момчета не разбирам много от коли още по-малко от дизели сега се оглеждам и мисля и гледам ту бензинките ту дизелките и ми направи впечатление,че 1.9 брава е с много малко конезащо така това голяма спънка ли е? И брава 1.9 на кой бензинов мотор се равнява?Благодаря много за отговорите и извиняваите за оффтопика..П.с. Колега много извинявай,че ти се набърках така в темата но да не отварям нова още веднъж извинявай /
..... а също и инжекцията
....хватките при впръскването!
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Globe` написа:добре де момчета не разбирам много от коли още по-малко от дизели сега се оглеждам и мисля и гледам ту бензинките ту дизелките и ми направи впечатление,че 1.9 брава е с много малко конезащо така това голяма спънка ли е? И брава 1.9 на кой бензинов мотор се равнява?Благодаря много за отговорите и извиняваите за оффтопика..П.с. Колега много извинявай,че ти се набърках така в темата но да не отварям нова още веднъж извинявай /
..... а също и инжекцията
....хватките при впръскването!
за отговора
Коментар
-
Fiat Coupe написа:Благодаря за вниманието ! Днес карах дизела (1,9 тд) - хареса ми , но понеже колата я взимат нашите за тях си се спряха на СЕАТ ИБИЗА от предпоследните модели - аз също много я харесах ...СЕАТ форум има ли ?Нищо лично, шегичка!
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Първо да добавя - от ТД фиата се отказахме не за друго ами просто при по обстоен преглед стана ясно , че трябва изцяло да се сменят маркучите по двигателя както още доста неща - да не говорим , че си беше направо със "сликове" и 4те гуми нямаха грайферПоне го покарах малко - много е готино с турбото
та като си направихме сметката - бравото щеше да ни излезне към 7000 и нещо а сега сеата ще излезне с всичко не повече от 7900 - има си Ел пакет , серво , клима .... бравото пишеше в обявата , че е с климатроник а и то било с клима... mmony - мерси и се радвам , че ти е харесал явно избора не е лош... дано не се разваля често
Щом е за родината - газ до ламарината !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар