Аз моя го поръчах днес. Утре го слагам. Сега ме кефи как върви с откачена букса
Мъри - кажи за резета?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
дебитомер jtd
Collapse
X
-
Специално, някои "майстори" твърдят, че "компютъра" на колата се ресетва ако стои по-дълго без ток. И се "оправяли" някои проблеми... Нямам коментар...emzo написа:Kолега Mury, сподели как се ресетва EDC15 ?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Специално, някои "майстори" твърдят, че "компютъра" на колата се ресетва ако стои по-дълго без ток. И се "оправяли" някои проблеми... Нямам коментар...emzo написа:Kолега Mury, сподели как се ресетва EDC15 ?
И аз така знам
Моето ЕКУ го държах 1 месец без ток и пак не се беше "рисетнало"
Чаках го да си "оправи" някои от проблемите като недостатъчен вървеж и висок разход но уви
Най-добрия рисет на това ЕКУ е да се флашне с готян софт.
Коментар
-
EDC 15 C 7 се ресетва с диагностичен интерфейсemzo написа:Kолега Mury, сподели как се ресетва EDC15 ?
На Чавето колате е 140 коня............
Обаче ресета не е задължителен като при бензиновите коли,и се прави само за да влезне по бързо ЕКУ-то в работни параметри с новия дебитомер.
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Моята кола тръгна, но за краткия пробег от 5км градско с новия дебитомер, забелязах при няколко подавания на газ, че заглъхва, след което рязко тръгва с леко изпушване....Дано се обучи или квото и ще да е там по-бързо, че нямам нерви повече!!!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
А тапа на ЕГР-а имаш ли,да няма пробив м/у турбината и дебитомераtyson написа:Моята кола тръгна, но за краткия пробег от 5км градско с новия дебитомер, забелязах при няколко подавания на газ, че заглъхва, след което рязко тръгва с леко изпушване....Дано се обучи или квото и ще да е там по-бързо, че нямам нерви повече!!!
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Заповядай,аз не крия нищо-ако искаш мога да ти кажа и марката на интерфейса.................emzo написа:Aхаааа, ще ме накараш да остскоча до сервиза ти да видя с кво аджеба ги ресетвате тия ЕКУтаMury написа:EDC 15 C 7 се ресетва с диагностичен интерфейсemzo написа:Kолега Mury, сподели как се ресетва EDC15 ?

Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Слагай тапата,според мен там е разковничетоtyson написа:Тапа на ЕГР-нямам. Но имам изработени такива от метал. Трябва само да се сложат
Маркучите са провериха уж няма пробиви...Колко време отнема това обучение? Или не е от това моя проблем?
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Доста коли,включително доста от по старите итаианки,се ресетват точно така.jenshen73 написа:Специално, някои "майстори" твърдят, че "компютъра" на колата се ресетва ако стои по-дълго без ток. И се "оправяли" някои проблеми... Нямам коментар...emzo написа:Kолега Mury, сподели как се ресетва EDC15 ?
Ако човек има желание,в нета пише всичко
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Изобщо не беше там разковничето. Колата си стана перфектна точно след 8-мия км от смяната на дебитомера.И точно след 3-тото палене беше ОК. Навъртях и 80км, всяко подаване на газ беше перфектно. Реагираше много добре. Това беше целта на занятието."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар