смених гнп с друго пак лукас и сега постоянно свети ключа на таблото и немога да я запаля,казаха ми че сигурно има имобилаизер и компа не разпознава помпата,смених имобилаизера с този на фиата от кадето съм взел помпата,после смених и компютрите ама пак нищо,ключа си свети на таблото и няма нафта до дюзите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помагаите спешно е за брава тд100
Collapse
X
-
И без да го сменяше можеше да го оправитеКато взех моята бяха загубили ключовете.... ключар дойде направи ключ но знаехме че нама да се размонем до тамНи палеше... сабаряш акумолаторите и не палисменяш патронниците със ключовете същото... слягаш на нови патронници комповете пак същото... един мой познат вика глей сегаогледа нещата и видя един патронник на ГНП-то... пусна ми един кабел към най близкото болче за да снане маса или минус и след това като почнахме да въртим ГНП-то започна да плюе дизелчеНа таблото свети един ключ... отворих там дето бушоните и намерих една жълта кутииика... поне при мен е жълтаОткачих и буксите и ключа се махна... това е ако ви дразниДефакто това се казва Игнориране на Имобилайзер.Ако някой му трябва помече инфо скайп: wordhaosПоздравиgenko1982 написа:готово запали,сменихме клапана за пускане на гориво с този от старата помпа
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар