Какъв FIAT е?Ако е Stilo пиши ми и ще ти обясна подробно!!Свалял съм!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спукан картер
Collapse
X
-
Не е Стило колега , Марея е , ама вече няма проблеми , ако някой има проблеми и стигне до сваляне , много подробно мога да му обясня!Остава само да го монтирам и ще мога да "давам акъл ’ и за монтажа!пречеше ми смукателя на маслената помпа , но го демонтирах и реших проблема , тамън почистих хубаво и самата цедка , беше се позацапала малко , но сега е като сълзичка чиста!Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Някой друг трябва да плати сметката - ние не сме си поръчвали такъв живот.
Коментар
-
Монтирах го вече , но сега имам друг проблем , след наливане на маслото лампата продължава да свети , дали може да е запазило някоя грешка в компа , защото масло си се качва през разпределителния вал и се вижда как си се маже горе?Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Коментар
-
Не мисля че компа няма да угаси лампата, няма как да запише тази грешка и да ти свети лампата ао всичко е наред. По-скоро или е откачен кабела на датчика или наистина не вдига достатъчно налягане на маслото. Май ще го сваляш пак. Ако не си монтирал добре смукатела на маслената помпа ... не знам какво си пропуснал евентуално. Не разчитай на това горе маже, трябва си налягане за да маже лагерите на валовете както трябва.tomito9902 написа:Монтирах го вече , но сега имам друг проблем , след наливане на маслото лампата продължава да свети , дали може да е запазило някоя грешка в компа , защото масло си се качва през разпределителния вал и се вижда как си се маже горе?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
свалих го вече , гарнитурката си я бях сложил но не качваше масло горе, свалих капака на клапаните и беше сухо , утре ще си изрежа нова клингеритова гарнитура за да уплътня хубаво смукатела , сигурно от него не е вдигало налягане
А иначе къде се намира този датчик за да знам за всеки случай?
Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Коментар
-
Точно от гарнитурата е било , сложих нова клингеритова и сега спи положението ..
Искам да попитам всички които карат такива Мареи , имате ли проблем с височината на колата отпред , имам една предпазна ламарина , която май е самоделно правена , незнам оригинално дали има подобна предпазна ламарина , но сега два пъти опрях отдолу докато се мотах насам натам с колата , почвам да се замислям дали да не и сложа някакви подложки ли , незнам какво ? Някой да е слагал нещо подобно и да има наблюдения!Иначе проблема не ми е от пружините , те са чисто нови на два месеца и съвсем малко се повдигна колата , може и само да си въобразявам дори че се е повдигнала!?
Fiat Marea Weekend
HLX 1,9 TD 100
1999
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар