Малко предистория. Преди 1 час един колега ме помоли да ида с него на диагностика при някакъв негов маистор да сравни дебитомерите на мойта и неговата какви стоиности дават че неговия маи не работил правилно. Съгласих се аз,закачи колата на компа и останах изненадан. Първо ми каза че ЕГР-а правел проблеми после ми каза че някакъв ключ на съеденитела правел проблеми и накрая за гарнитура ми сервира "Двата вала на колата се разминават. Не е зацепена както трява!" И сега въпросите. Този ЕГР го отдавам на мрасотията която е вътре че за това не работи. Какъв е тоя ключ на съеденитела? Каза ми че бил някаде над педала отгоре? Но най-много ме притеснява това зацепване на ремака. Знам че е възможно но не трябва ли да има нещо съществено в поведението на колата(да не върви,да гори,трудно да пали и т.н.) защото си върви мн добре. Не збижа муцуната,дърпа доволно и гори малко 5.5/100 смесен разход. Двигатела работи мн тихо и няма шумове нито лампи по таблото да светят. Трябва ли да се притеснявам защото тоя ме фарли в девета глуха

Коментар