Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем след презацепване на ангренажен ремък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем след презацепване на ангренажен ремък

Добър вечер, имам едно запитване за странен за мен проблем. Налагаше се да сменям уплътненият на всмукателния колектор на 1.6 мултиджет. Купих си комплект за зацепване, но фиксатора на коляновия вал неставаше. Той изоставаше на зад с зъб според мен, шпилката която се навива в блока не влизаше. Разхлабих си шайбата на разпределитела и превъртях малко по посока на часов иновата стрелка и го фиксирах.След смяната на оплътненията и зацепването на ремъка както трябва изгуби пъргавината. Колата я бях чипирал, чипа беше направен от 2300-2500 да се усеща д върви много. До тия обороти набираше но по-тромаво. Колата палеше след 4 тото завъртане на стартера и беше малко шумничка. Сега на 3 тото пали и работи по-тихо както казват по-мазно. Карах я днес но няма тяга спъната е развърта се мотора над 3000 ама я няма силата която имаше преди.Дали е на закъснение или чипа е бил направен както аз си го у яснявам като в предварение и сега все едно го няма чипа. Утре има път с колата и щея закача на диагностика да видя турбината колко иска компютъра и колко надува реално, също и горивото налягането друго какво бихте ме посъветвами да вида. Егр и дпф са изключени само дпф е премахнат и физически. Извинявам се за дългия пост и благодаря предварително на отзовалите се.
Working...
X