Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможност за замяна на 1.9 ТД 100 двигател с по нов JTD на Фиат марея уикенд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Възможност за замяна на 1.9 ТД 100 двигател с по нов JTD на Фиат марея уикенд

Здравейте,
    Може би е разисквано по този въпрос, но не ми се рови из архива на форума, затова отново задавам този въпрос - възможно ли е замяната на 1.9 ТД 100 двигател с някой по нов и съвременен JTD двигател на Фиат марея уикенд от 1998 година.

Поздрави.

Въпроса е дали тампоните съвпадат.
    А освен двигателя може би ще трябва да смениш и скоростната кутия....
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Добруджанец,
      Наясно съм, че най-вероятно ще се вкарам в някой филм или по-точно сериал от няколко сезона.Но алтернативата е да дам "някакви си" 5-6 хиляди за също такъв таралясник на 15-20 години и след обслужване от 1000-1500 лева пак ще съм горд собственик на също такова возило като моето, само че евентуално една идея по лъскаво.Затова въпроса е битово- Хамлетовски - да си поддържам и карам Марейката, която в интерес на истината за 16 години не ми е правила почти никакви проблеми, стегната е, без никаква ръжда по купето и си върви нормално за 26 годишна кола или купуване на друга, обслужване и така...
      Още като написах поста си ми светна, че май не си струва усилието за смяната на двигател.
      Абе старото си е старо - съдя по самия себе си.

Поздрави!

Коментар

Успех с начинанието !

пс - Говорихме си с един колега и той каза , че търси Алфа 156 комби .... Този избор е показателен за качеството на новите автомобили....
        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Това, че със смяната на двигателя няма да стане работата е ясно, но и да търсиш 156 то голямата работа. Ако намериш някоя, която е преди моргата пак добре.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Това, че със смяната на двигателя няма да стане работата е ясно, но и да търсиш 156 то голямата работа. Ако намериш някоя, която е преди моргата пак добре.
            Някой друг колега търси Алфа комби, не съм аз.?

Коментар

Working...
            X