Вече направо не знам на колко километра се сменя маслото.Имам няколко варианта за които знам.Всички се държат на данни а не от някой който е казал, че "може би" на толкова се сменя маслото.Като за начало да започна от извора ... http://www.flitalia.it/en/fl/index.p...91Според техническото ръководство, това масло на JTD двигател, може да се смени и на 20к, както го пише и в Аутодатата.Не знам дали се заблуждавам, но това ми се вижда много за дизелов двигател, и не знам дали е редно да има такъв интервал на смяна.Всичко го говоря на фона на това каквото дават по каталог, а не това как караме ние и така нататък!Дилемата ми е това, че вече идват 7к километра от както съм го сменил и дали трябва да се смени сега пак или да го избутам до 10к. За 20к км. въобще и не искам да говоря. Предполагам, че тогава от маслото в двигателя няма да има голяма полза.п.п. Ето това изречение според мен е главно защо вече Фиат не препоръчва официално Селеня като масла..."In 2000 FL opened a new commercial branch in Argentina.FL Selenia got out Fiat Group. " - Ето и простата причина и да не се чудим защо Кастрол защо т’ва и т.н.

Коментар