Започвам да мисля, че модерато-администраторският екип, провежда изследване на тема Социалната психология към даден потребител, но поради възможно Обсесивно-компулсивното разстройство към марка автомобили, което е рядко срещано явление са отпуснали допълнително време за проучване.

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Stilo 1.9 JTD - гасне и др Свястна диагностика в София ?!?

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

rangel88
Ти можеш ли да четеш ???????BO написа:Бедничкия човечец като знае, че е беден, то си стои на гъза, а не се подиграва на бедните хора.Вземи си купи 124-ка, качвай две ромки, сваляй стъклата до долу, изкарвай ръката да я влачиш по земята и гледай лошо. Пък като срещнеш някой с Фиат, просто му се подигравай, дай газ, избълвай 2кг сажда, дизела така да се разтрака, че да те чуят през два факултетни номера, та си излей душата в рая накрая. Само това ще те избави от злата участ, която те е налегнала.Та не получих отговор кой е този Марей?rangel88 написа:Издребняваш много ! В парламента не могат да се оправят с пълен не пълен член ти от мене искаш бедничкия човечец...И не си мечтая за 124.... Но като гледам е наложителна и надежнаКво значи това ????Ти фиата какво мислиш че прави като му дам газ и като пали ????https://www.youtube.com/watch?v=8iOe...риличат ли си ???? ХАХАХАХАХАХАА марей е ония инженер в Геноа дето си е ял за обет пица (куатро формаджи) отгоре с паста (AMORI - SPIRALI/CAVATAPPI) ) и като е видял (тая свинщина ) що за миш маш е станало си е представим че така трябва да изглежда един фитя под предния капак. Като пицата (куатро формаджи) и цвъкната паста (AMORI-SPIRALI/ CAVATAPPI ) от горе със много сос.И не си мечтая за 124....

Коментар
 - 

rangel88
Или са си казали:- Ма*ка му прав е какво да го правим!k76 написа:Започвам да мисля, че модерато-администраторският екип, провежда изследване на тема Социалната психология към даден потребител, но поради възможно Обсесивно-компулсивното разстройство към марка автомобили, което е рядко срещано явление са отпуснали допълнително време за проучване.
Коментар
 - 

Имаше и тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...18586&start=15 Само специалиста се излъга да пише в нея.... Каза че помпата била проблема...
 Рангеле. Това твоята тема ли беше ???Аз се чудя, какво се занимават момчетата с теб. Човек каращ кола с червена течност наподобяваща нафта се чуди що не му вървялаколата...И какво искаш от колата си бре Рангеле ??? Милата "Марей", ако имаше възможностда плаче от шофИор, досега през изпускателния си колектор язовир със сълзи да е напълнила.Бракувай  МареЙ, избави я от мъката, застреляй я с куршум...По-хуманно е някак си. 

A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
 - 

rangel88
Зимата нафтата каква е черна ли ?????На виж е http://e-svilengrad.com/news/wp-cont...1/01/2.jpgТя е по мощна лошото е че свърши. Инак на - 30 си е така като на + 30А откакто зареди 2 пътя на бензиностанция ми умря колата. И комън рейл пердашат с по 4/5/6/7 г. безотказно кой с каквото намери.Каквато ти кара камиона в еко или газпром такава и другаде ! Няма 50 рафинерии . Колко има в бг ????Всеки 2 дизел кара с социална нафта от БЧК е даватntodorov написа:Имаше и тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...18586&start=15 Само специалиста се излъга да пише в нея.... Каза че помпата била проблема...
 Рангеле. Това твоята тема ли беше ???Аз се чудя, какво се занимават момчетата с теб. Човек каращ кола с червена течност наподобяваща нафта се чуди що не му вървялаколата...И какво искаш от колата си бре Рангеле ??? Милата "Марей", ако имаше възможностда плаче от шофИор, досега през изпускателния си колектор язовир със сълзи да е напълнила.Бракувай  МареЙ, избави я от мъката, застреляй я с куршум...По-хуманно е някак си. 
  на  бедничките хорица ...Ако си мислиш че като идеш на колонката ти дават 100 % чист  дизел си лапни шаран. Не гледали тестовете по бтв на - 6 и е кенеф!

Коментар
 - 

Със сигурност:https://www.youtube.com/watch?v=BR59hRBBAAYСамо където звука на фуражомелка не може да докара Фиата, ама се мъчи криво-ляво. Има шанс да стигне завидната железна немска талига.rangel88 написа:Приличат ли си ???? ХАХАХАХАХАХАA20DTH
 ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
 - 

Що ? Червена ли ли е ??? ПС: Ти нявга слагал ли си нафта ( оная течност с цвят и консистенция, като на олио ) в колата си ?Зимата нафтата каква е черна ли ?????ЩоТ не е нафта.Тя е по мощна лошото е че свърши. Инак на - 30 си е така като на + 30...Да бе да. И после вият до Бога, като теб. Проблемът ви е друг. Не е в колите друже.И комън рейл пердашат с по 4/5/6/7 г. безотказно кой с каквото намери.Ти сипвал ли си червена нафта на Еко и Газпром ?Каквато ти кара камиона в еко или газпром такава и другаде ! Няма 50 рафинерии . Колко има в бг ????Знаеш ли колко още критерия има за да се окачестви горивото друже. Бензина и той не замръзва, ракията - също...Що не ги бутнеш в резервоара ?...Скъпи са ти предполагам и за това предпочиташ да пъхаш всьо, което ти е изгодно. Ами ще ревеш, що няма да ревеш.Ако си мислиш че като идеш на колонката ти дават 100 % чист дизел си лапни шаран. Не гледали тестовете по бтв на - 6 и е кенеф!A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
 - 

rangel88
1 сигурно е минал 5 пътя повече км. от моята както и години.2 виждаш ли колко е просторно вътре може да седнеш на антифриза и да си човъркаш3 става ама на 1000 една а при наs е на 1000 1111 са хванали къраBO написа:Със сигурност:https://www.youtube.com/watch?v=BR59hRBBAAYСамо където звука на фуражомелка не може да докара Фиата, ама се мъчи криво-ляво. Има шанс да стигне завидната железна немска талига.rangel88 написа:Приличат ли си ???? ХАХАХАХАХАХА
 Единият ми  братовчед  другото му име  е мерцедеса.   Ще го прави за без пари и с кеф на лицето само като го чуе ще разбере къде го боли .... Дай му кола да оправя!

Коментар
 - 

rangel88
Аз ти казвам брачеда млати и той от някъде с ксарата и си мърка като котенце даже преде 3/4 г вече.Даже някой казват че им върви и бяга колата повече.Аз вия защото съм купил фиятntodorov написа:Що ? Червена ли ли е ??? ПС: Ти нявга слагал ли си нафта ( оная течност с цвят и консистенция, като на олио ) в колата си ?Зимата нафтата каква е черна ли ?????ЩоТ не е нафта.Тя е по мощна лошото е че свърши. Инак на - 30 си е така като на + 30...Да бе да. И после вият до Бога, като теб. Проблемът ви е друг. Не е в колите друже.И комън рейл пердашат с по 4/5/6/7 г. безотказно кой с каквото намери.Ти сипвал ли си червена нафта на Еко и Газпром ?Каквато ти кара камиона в еко или газпром такава и другаде ! Няма 50 рафинерии . Колко има в бг ????Знаеш ли колко още критерия има за да се окачестви горивото друже. Бензина и той не замръзва, ракията - също...Що не ги бутнеш в резервоара ?...Скъпи са ти предполагам и за това предпочиташ да пъхаш всьо, което ти е изгодно. Ами ще ревеш, що няма да ревеш.Ако си мислиш че като идеш на колонката ти дават 100 % чист дизел си лапни шаран. Не гледали тестовете по бтв на - 6 и е кенеф!
 Колегата е карал джугана с ракия и корселин едно време.... Аз съм слагал спирт за горене  за всеки случай или бензин (на предишната кола обаче)Като сипах от еко и е сложих в  фризера  и стана на  айран  и ми замръзна усмивката.http://fakti.bg/bulgaria/85023-ekspe...us-13?page=2Я  виж тука и в сервизите е  дават/препоръчват http://e-svilengrad.com/2011/01/21/%...2%D0%B8%D0%B7/

Коментар
 - 

rangel88
Готово!То с тези хора тука ще ми се разкисне дюшеметоpplk написа:Извинявай, колега, може ли превод?rangel88 написа:Единия брачед ми другото му име е мерцедеса. Ще го прави за без пари и с кеф на лицето само като го чуе ще разбере къде го боли .... Да му кола да оправя

Коментар
 - 

rangel88
1 марея се слагаше малко бензинец зимъска...Kay_ написа:Стига лъгаааааа. Коя е тся предна кола на която си сипвал бензин с незнам си кво.
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар