неиска да запали падна акумулатора 36ач dynamik blu VARTA-A8 започнах да го зареждам но незнам как да му сваля капачката за да диша кво да правя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помощ 1.9jtd
Collapse
X
-
И аз карах 10 месеца със 54 Ah, при положение, че на този модел му трябва минимум 60 Ah.Преди 2 месеца си взех Искра 74 Ah, необлужваем за 110 лв. от Сливница(между Сточна гара и Лъвов мост в посока Христо Ботев). Много съм доволен от него. С 2 години гаранция е. Ще усетиш разлика при първоначалното въртене на двигателя. При по-малкия акумулатор стартовия ток е по-малък и не може да се достигне необходимото налягане, за запалване и върти с по-малки обороти. Но освен това виж си маркучетата за нафтата дали не е прокапало някое. При мен проблема беше от протекло авансаторче. Огледай внимателно.Vladim написа:60Аh дават по книжка за твоят мотор!
Коментар
-
мерси братче ще ида да погледна а за акумолатора малко ми е далеч софия :D аз съм в козлодуйdoofiat написа:И аз карах 10 месеца със 54 Ah, при положение, че на този модел му трябва минимум 60 Ah.Преди 2 месеца си взех Искра 74 Ah, необлужваем за 110 лв. от Сливница(между Сточна гара и Лъвов мост в посока Христо Ботев). Много съм доволен от него. С 2 години гаранция е. Ще усетиш разлика при първоначалното въртене на двигателя. При по-малкия акумулатор стартовия ток е по-малък и не може да се достигне необходимото налягане, за запалване и върти с по-малки обороти. Но освен това виж си маркучетата за нафтата дали не е прокапало някое. При мен проблема беше от протекло авансаторче. Огледай внимателно.Vladim написа:60Аh дават по книжка за твоят мотор!
Коментар
Реклама
Collapse

ЖТД ама не баш
; 182A8.000 Брава
ами като не чета :D :D :D Но виж също и за капене на нафта. Виж пусках една тема по този въпрос.
Коментар