Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добавки за Дизел

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз онзи ден си взех "Castrol TDA", взех я защото ми беше като "трън в очите" ...За разлика в работата на двигателя не мога да кажа нещо конкретно, но мисля, че има някаква !Но щом има такива добавки за гориво, мисля, че не е лошо да си поглезим колите ...
    Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03

Коментар

Лики-Моли имат специална добавка за комън-рейлите.Тази,която сте сложили е за всякакви *печки*.Преди малко си поръчах и двете и утре ще им снимам етикетите с превод на БГ.
      Octavia RS
      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Да, но тази за комън рейл е предимно за да маже помпата, а онази е предимно за чистене на системата и най-вече на дюзите. Ама другия път ще опитам и тази за комън рейла PS: ти слагал ли си от тази за комън рейл.
        FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Срам - несрам, толкова ги хвалите всички, че вчера и аз купих от тази за почистването. Имаше още 2 модела - едната за смазване на дюзите (специално за комън рейл), а втората не се сещам, но и двете бяха по-евтини от тази за почистване на горивната система.Та, смятам да снимам с камерата как работи моя кадилник преди добавката, да ида да я сипя, да сипна и нафталинец до ръбчето и после пак клипче ще направя с камерата. Ще го кача в ютуб и ще видим има ли разлика по слух. Правя го в името на експеримента, щото Оги така ми я прехвали, че едва ли не като ено и шес почвал да работи двигателя.

Коментар

vsd написа:
            Да, но тази за комън рейл е предимно за да маже помпата, а онази е предимно за чистене на системата и най-вече на дюзите. Ама другия път ще опитам и тази за комън рейла PS: ти слагал ли си от тази за комън рейл.
            Аз бях сложил наскоро тази за комън-реалите Определено по-тиха работа на двигателя.Ама ми се стори,че колата леко губи ускорение..Незнам така ми се стори на мене!
            Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
            Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

@Airfan - в ютюб, качеството на видеото и аудиото ще се влоши заради компресията, на някой фри сървър по-добре.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не съм пробвал никоя.Да,тази за комън-рейла смазвала иглите и леко се повишавал разхода.Така каза силиконовата продавачка в магазина.Тази другата много скъпа бе-26лв.
                Octavia RS

Коментар

Red Storm написа:
                  Не съм пробвал никоя.Да,тази за комън-рейла смазвала иглите и леко се повишавал разхода.Така каза силиконовата продавачка в магазина.Тази другата много скъпа бе-26лв.
                  Коя е 26 лв, че не схванах??

Коментар

26лв е тази,която е за всички дизели-половин литровата.
                    Octavia RS

Коментар

Хм, 15 лв. е в Кауфланд.Между другото, това е ценовата листа на вносителяhttp://turtey.alfaromeo-bg.com/docs/...02.2006.docPS: Искам и аз да ходя при силиконови продавачки
                      FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Red Storm написа:
                        26лв е тази,която е за всички дизели-половин литровата.
                        Ако говориш за Дизел Шпулунга, аз я взех за 16 лв от магазинчето на ъгъла на Родопи с Христо Ботев. Те продават само такива неща общо взето.

Коментар

Нещо бъркаме.Тази от 26лв е в черна опаковка и се води професионална.
                          Octavia RS

Коментар

известно време слагах и аз добавки особено имаше едни на лукоил некви за 20литра ..да ви кажа честно осещах малко намаление на разхода..много знам и аз..ся наскоро си бех взел Валволин разфасовка за 72литра ,още имам в багажника от нея..но неуспях да усетя разлика нз...сигурно има ефект
                            Fiat Punto 1.7TD 1997/10/

Коментар

Не помня къде, но четох, че Дизел Спулунга се сипва малко преди смяна на масло.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Не помня къде, но четох, че Дизел Спулунга се сипва малко преди смяна на масло.
                                хихи, аз съм на 1000 км от смяна на масло и на 200 км от смяна на горивен филтър.

Коментар

Working...
                                X