Аз онзи ден си взех "Castrol TDA", взех я защото ми беше като "трън в очите"
...За разлика в работата на двигателя не мога да кажа нещо конкретно, но мисля, че има някаква
!Но щом има такива добавки за гориво, мисля, че не е лошо да си поглезим колите
...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добавки за Дизел
Collapse
X
-
Срам - несрам, толкова ги хвалите всички, че вчера и аз купих от тази за почистването. Имаше още 2 модела - едната за смазване на дюзите (специално за комън рейл), а втората не се сещам, но и двете бяха по-евтини от тази за почистване на горивната система.Та, смятам да снимам с камерата как работи моя кадилник преди добавката, да ида да я сипя, да сипна и нафталинец до ръбчето и после пак клипче ще направя с камерата. Ще го кача в ютуб и ще видим има ли разлика по слух. Правя го в името на експеримента, щото Оги така ми я прехвали, че едва ли не като ено и шес почвал да работи двигателя.
Коментар
-
Аз бях сложил наскоро тази за комън-реалитеvsd написа:Да, но тази за комън рейл е предимно за да маже помпата, а онази е предимно за чистене на системата и най-вече на дюзите. Ама другия път ще опитам и тази за комън рейла PS: ти слагал ли си от тази за комън рейл.
Определено по-тиха работа на двигателя.Ама ми се стори,че колата леко губи ускорение..Незнам така ми се стори на мене!
Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
Хм, 15 лв. е в Кауфланд.Между другото, това е ценовата листа на вносителяhttp://turtey.alfaromeo-bg.com/docs/...02.2006.docPS: Искам и аз да ходя при силиконови продавачки
Коментар
-
известно време слагах и аз добавки особено имаше едни на лукоил некви за 20литра ..да ви кажа честно осещах малко намаление на разхода..много знам и аз..ся наскоро си бех взел Валволин разфасовка за 72литра ,още имам в багажника от нея..но неуспях да усетя разлика нз...сигурно има ефект
Fiat Punto 1.7TD 1997/10/
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар