абе свещи като свещи, нищо им няма. По скоро изпаритуля пуска течна газ към смукателя най вероятно от разтоварващия клапан на изпарителя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прекъсване на газ при незагрял двигател Браво 2.0
Collapse
X
-
Демек може да има проблем с изпарителя, така ли да разбирам? Абе ще намеря аз свещи отнякаде за проба та да видим тогава с какво ще ми се оправдаят. Тъпото е, че заради гаранцията не може да пипа друг иначе можеше да се закачи някъде и другаде да видим какво ще излезе. Иаче става въпрос за хората в Горна баня. Човека ми се вижда много точен и като цяло съм доволен, ма знам ли ако видят дефект нещо дали не се праат на луди, все пак сме в БГS_BANKOV написа:абе свещи като свещи, нищо им няма. По скоро изпаритуля пуска течна газ към смукателя най вероятно от разтоварващия клапан на изпарителя.
Bravo HGT
Коментар
-
То ако става дума на 5гр. нямам проблеми, особено с БРЦ редуктора, виж Мимгаз-а се дъни яко и колата върви та се къса ама сам можеш да си отговориш газта под каква форма влаза у двигателя и какъв е разхода, докато започне да се изпаряваS_BANKOV написа:Аре без ирония моля, че ти е твърда главата е ясно, ма ти си знаеш защо.При мен прехвръля на 30 градуса и нямам проблеми зимата, на СОК1 на мареята прехвърля на 20 градуса и той няма проблем.emzo написа:Аз пък съм на мнение, че 30 е малко, особено сега зимата.Течнаааааааааааааа ще бъде газтааааааааа
Ма к’во ли разбирам аз 
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар