Да питам и друго. На мене не искаха да ми сложат бутилка тип резервна гума. Отдолу бил резервоара за бензина и нямало как да дупчата там и да я монтират, поради което ми сложиха една такава като буренце и направо се разделих с багажника, щото имам и музика доста сериозна :D Та въпроса ми е наистина ли не може да се сложи на бравото или не им се занимаваше просто и така им беше по-лесно?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за монтаж и марка ГИ на Браво ХГТ
Collapse
X
-
smokie написа:Да питам и друго. На мене не искаха да ми сложат бутилка тип резервна гума. Отдолу бил резервоара за бензина и нямало как да дупчата там и да я монтират, поради което ми сложиха една такава като буренце и направо се разделих с багажника, щото имам и музика доста сериозна :D Та въпроса ми е наистина ли не може да се сложи на бравото или не им се занимаваше просто и така им беше по-лесно?punto HGT
Коментар
-
Незнам ма нещо май не съм доволен от разхода на колата. От пълно до празно минах само 250км, от които 90 на извънградско, другите градско. Климатика съм пускал ама не за много. Имам чувството, че с него скача яко разхода. Одеве заредих на празна бутилка 15лв газ на ОМВ, нивомера показваше две точици, минах 22км с постоянно пуснат климатик и сега мига едната точица на преди свършване. Нормално ли е чак толко до качва разхода тоя климатик, на бенз не се усеща чак толкова?Bravo HGT
Коментар
-
muns61 написа:Тези километри с колко газ ги мина? Колко гори на бензин и на газ? Има ли разлика във вървенето? Аванспроцесор имаш ли?Системата е Фобос 1 с мощен изпарител за мощност до 250к.с. Разлика с бензина не усещам във вървежа, може би малко по-тровава е ниските с пуснат климатик. Без него си е 1 към 1 с бенза
Bravo HGT
Коментар
-
Щом ти дава на бензин 12-13 и при същия стил на каране на газ ти дава 14-15, според мен си е съвсем нормално, все пак разхода на газ спрямо тоя на бензин е с около 1-2л повече според зависи от карането. На прибиране от морето мойта пълна с багаж, без клима с 150км по магистралата ми даде 14,5л/100км, а съм с 1,8 16VЗа да постигнеш нисък разход и на газ и на бензин трябва да я караш на 5-та с 60-70км/ч
, с такова каране по борд компа ми е показвала 5л/100км
и 20л/100км да ти харчи пак ще е по добре от колкото да я караш на бензин /макар, че за да постигнеш 20/100 ще трябва да си постоянно в лютеницата
/
punto HGT
Коментар
-
didich написа:Щом ти дава на бензин 12-13 и при същия стил на каране на газ ти дава 14-15, според мен си е съвсем нормално, все пак разхода на газ спрямо тоя на бензин е с около 1-2л повече според зависи от карането. На прибиране от морето мойта пълна с багаж, без клима с 150км по магистралата ми даде 14,5л/100км, а съм с 1,8 16VЗа да постигнеш нисък разход и на газ и на бензин трябва да я караш на 5-та с 60-70км/ч
, с такова каране по борд компа ми е показвала 5л/100км
и 20л/100км да ти харчи пак ще е по добре от колкото да я караш на бензин /макар, че за да постигнеш 20/100 ще трябва да си постоянно в лютеницата
/
Bravo HGT
Коментар
-
rotdot
muns61 написа:При тези условия - толкоз! Аванспроцесорът увеличава предварението, за да използваш качествата на газта. Запалването на мотора е настроено за бензин и иска корекция. Прочети тук-там и се образовай.
Коментар
-
rotdot написа:muns61 написа:При тези условия - толкоз! Аванспроцесорът увеличава предварението, за да използваш качествата на газта. Запалването на мотора е настроено за бензин и иска корекция. Прочети тук-там и се образовай.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:rotdot написа:muns61 написа:При тези условия - толкоз! Аванспроцесорът увеличава предварението, за да използваш качествата на газта. Запалването на мотора е настроено за бензин и иска корекция. Прочети тук-там и се образовай.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
popara801 написа:rotdot написа:muns61 написа:При тези условия - толкоз! Аванспроцесорът увеличава предварението, за да използваш качествата на газта. Запалването на мотора е настроено за бензин и иска корекция. Прочети тук-там и се образовай.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
popara801 написа:rotdot написа:muns61 написа:При тези условия - толкоз! Аванспроцесорът увеличава предварението, за да използваш качествата на газта. Запалването на мотора е настроено за бензин и иска корекция. Прочети тук-там и се образовай.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
rotdot
muns61 написа:popara801 написа:rotdot написа:muns61 написа:При тези условия - толкоз! Аванспроцесорът увеличава предварението, за да използваш качествата на газта. Запалването на мотора е настроено за бензин и иска корекция. Прочети тук-там и се образовай.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар