аз се сещам за още един вариант - да премина към "спортен" въздушен филтър и да махна филтърната кутия, пък на нейното място да сложа изпарителя :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ГИ за Панда 2 4х4
Collapse
X
-
nedialk00 -
Нали ти така каза ....Slavi_Lancia написа:Що ми тряше да ви вкарвам в тоя филм
тъкмо се чудех ко ли ша правя утре а то ето кво 
Това си е един много полезен филм. И аз миналото лято го правих това упражнение на един Суифт. Като смених и мембраните и колата не само свали разхода ами и тръгна по-добре. То май едното с другото са си свързани.
Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Виж на J&R Filter имал съм такъв , чудесен избор е, поне си върши работата като филтър не само да е с форма такава.Цените за конуси бяха около 70-80 лева, аз тогава купих реплисмънт за към 82. Мисля че ги продаваха фирмата ХЕЕД или нещо такова.nedialk00 написа:аз се сещам за още един вариант - да премина към "спортен" въздушен филтър и да махна филтърната кутия, пък на нейното място да сложа изпарителя :DПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
изпарителя е волтрам електрически на него няма гледъл съм го,гледах и клапанчето май в него има ама не съм сигурен трябва да го разглобя да вида.Danchojn написа:Виждал съм на клапана за течната част на газта. Сега на по съвременните може да е на изпарителя. Понаснимай от близо да ти кажем точно."Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
аз имам повече от 30 000 км за това ви питам къде има филтърчета,а къде се намира този филтър на газовата фазаDanchojn написа:На мен ми казаха, че това филтърче на течната фаза се сменя на 30 000км. На газовата фаза на 15 000км."Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
Филтри има на всякъде където намериш магазин за АГУ или сервиз такъв струват 2-3 лева. Спираш газта от бутилката рахлабваш леко тръбата на клапана да изфъшка газта и после отваряш.ilian4o88 написа:ще го разглобявам и ще видиме кво ще станеПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
трудно ли се разглабя клапана и къде се намира филтърчетоSlavi_Lancia написа:Филтри има на всякъде където намериш магазин за АГУ или сервиз такъв струват 2-3 лева. Спираш газта от бутилката рахлабваш леко тръбата на клапана да изфъшка газта и после отваряш.ilian4o88 написа:ще го разглобявам и ще видиме кво ще стане
"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар