аз се сещам за още един вариант - да премина към "спортен" въздушен филтър и да махна филтърната кутия, пък на нейното място да сложа изпарителя :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ГИ за Панда 2 4х4
Collapse
X
-
nedialk00
-
Slavi_Lancia написа:Що ми тряше да ви вкарвам в тоя филмтъкмо се чудех ко ли ша правя утре а то ето кво
Това си е един много полезен филм. И аз миналото лято го правих това упражнение на един Суифт. Като смених и мембраните и колата не само свали разхода ами и тръгна по-добре. То май едното с другото са си свързани.
Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
nedialk00 написа:аз се сещам за още един вариант - да премина към "спортен" въздушен филтър и да махна филтърната кутия, пък на нейното място да сложа изпарителя :DПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Danchojn написа:Виждал съм на клапана за течната част на газта. Сега на по съвременните може да е на изпарителя. Понаснимай от близо да ти кажем точно."Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
Danchojn написа:На мен ми казаха, че това филтърче на течната фаза се сменя на 30 000км. На газовата фаза на 15 000км."Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
ilian4o88 написа:ще го разглобявам и ще видиме кво ще станеПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:ilian4o88 написа:ще го разглобявам и ще видиме кво ще стане"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар