Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ГИ за Панда 2 4х4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз се сещам за още един вариант - да премина към "спортен" въздушен филтър и да махна филтърната кутия, пък на нейното място да сложа изпарителя :D

Коментар

От тея филтри дето се мажат с масло ли имаш в предвид? Щото за газ те са по-добрия избор, ама много пари...
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Slavi_Lancia написа:
        Що ми тряше да ви вкарвам в тоя филм тъкмо се чудех ко ли ша правя утре а то ето кво
        Нали ти така каза .... Това си е един много полезен филм. И аз миналото лято го правих това упражнение на един Суифт. Като смених и мембраните и колата не само свали разхода ами и тръгна по-добре. То май едното с другото са си свързани.

Коментар

nedialk00 написа:
          аз се сещам за още един вариант - да премина към "спортен" въздушен филтър и да махна филтърната кутия, пък на нейното място да сложа изпарителя :D
          Виж на J&R Filter имал съм такъв , чудесен избор е, поне си върши работата като филтър не само да е с форма такава.Цените за конуси бяха около 70-80 лева, аз тогава купих реплисмънт за към 82. Мисля че ги продаваха фирмата ХЕЕД или нещо такова.
          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

колеги да ви попитам къде има филтър на газовата,че никога не съм сменявал,на клапана ли се намира.газовата е обикновенна
            "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Виждал съм на клапана за течната част на газта. Сега на по съвременните може да е на изпарителя. Понаснимай от близо да ти кажем точно.

Коментар

Danchojn написа:
                Виждал съм на клапана за течната част на газта. Сега на по съвременните може да е на изпарителя. Понаснимай от близо да ти кажем точно.
                изпарителя е волтрам електрически на него няма гледъл съм го,гледах и клапанчето май в него има ама не съм сигурен трябва да го разглобя да вида.
                "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

На мен ми казаха, че това филтърче на течната фаза се сменя на 30 000км. На газовата фаза на 15 000км.

Коментар

Danchojn написа:
                    На мен ми казаха, че това филтърче на течната фаза се сменя на 30 000км. На газовата фаза на 15 000км.
                    аз имам повече от 30 000 км за това ви питам къде има филтърчета,а къде се намира този филтър на газовата фаза

Коментар

на 16 000 км отворих да проверя състоянието на филтъра на газовата фазабеше като новнамира се преди рейката
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                        на 16 000 км отворих да проверя състоянието на филтъра на газовата фазабеше като новнамира се преди рейката
                        това за ГИ ли се отнася

Коментар

Илианчо пита за обикновена газова. Тя има само на течната фаза. Търси го в клапанчето според мен.

Коментар

ще го разглобявам и ще видиме кво ще стане

Коментар

ilian4o88 написа:
                              Филтри има на всякъде където намериш магазин за АГУ или сервиз такъв струват 2-3 лева. Спираш газта от бутилката рахлабваш леко тръбата на клапана да изфъшка газта и после отваряш.
                              Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                              Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                              Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                                ilian4o88 написа:
                                Филтри има на всякъде където намериш магазин за АГУ или сервиз такъв струват 2-3 лева. Спираш газта от бутилката рахлабваш леко тръбата на клапана да изфъшка газта и после отваряш.
                                трудно ли се разглабя клапана и къде се намира филтърчето

Коментар

Working...
                                X