Здравейте колеги, преди малко ми се случи нещо доста неприятно, бръмча си из Варна и газта ми е почти на свършване и реших да си направя разходка до ЕКО да я напълня, знаейки че имам колкото да стигна до бензиностанцията реших да се позабавлявам с повечко газ, стигам до ЕКО и казвам до горе и момчетата седят и ми се смеят и викат дай да видим бутилката дали има стикер-аз нямах такъв и ми отказаха пък в колата има няма под литър газ( и забравих да отбележа че колата не върви и грам на бензин) викам им дайте поне 5литра да мога да я закарам да вкъщи ама не се съгласиха, добре че има ОМВ 20метра след това че от там спасиха положението за сега.Дойде момента и на въпроса ми към колегите от Варна някой знае ли къде си минава тоя скапан преглед на бутилката и какви пари струва,също така дали има някакви изисквания.Ще бъда благодарен всеки даде съвет по въпроса  
Грешен раздел->ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Отказаха да ми заредят колата.........

Collapse

X
- 

аз точно поради тази причина преди да тръгна за Ямбол минах на преглед, защото в Перник на местата на който зараждам си ме знаят и невярвам да има проблем, но извън Перник можеше да е проблем. никъде не ми искаха да погледнат стикера. за прегледа дадох 13 лева и само замериха около сондата бна бутилката, изпарителя и клапана дали има изтичане и това бешеFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
 - 

Зареждай си на OMV и си свиркай.И тука в София на шела се прават ама на омв никога няма ядове.Относно стикера струва 20лв но аз нема да си зема ,защото тея педали требва да прегледат газовата за неизправности а поне тука дори не поглеждат колата.Имам още 1 кола и бус сичко на газ.Досега всичко е с стикери без да погледнат колата.На фиятката нема да слагам вече трета година.
Коментар
 - 

Re: Отказаха да ми заредят колата.........
Момчетата са прави! Погледни клипа отдолу!http://vbox7.com/play:2ab33ba9jordan85 написа:Здравейте колеги, преди малко ми се случи нещо доста неприятно, бръмча си из Варна и газта ми е почти на свършване и реших да си направя разходка до ЕКО да я напълня, знаейки че имам колкото да стигна до бензиностанцията реших да се позабавлявам с повечко газ, стигам до ЕКО и казвам до горе и момчетата седят и ми се смеят и викат дай да видим бутилката дали има стикер-аз нямах такъв и ми отказаха пък в колата има няма под литър газ( и забравих да отбележа че колата не върви и грам на бензин) викам им дайте поне 5литра да мога да я закарам да вкъщи ама не се съгласиха, добре че има ОМВ 20метра след това че от там спасиха положението за сега.Дойде момента и на въпроса ми към колегите от Варна някой знае ли къде си минава тоя скапан преглед на бутилката и какви пари струва,също така дали има някакви изисквания.Ще бъда благодарен всеки даде съвет по въпроса
Коментар
 - 

За това и по новите изисквания при поставяне на ново АГУ задължително се поставя евросонда на бутилката, предполагам че за напред на прегледа това ще е задължително изискване.Масово започнаха и на старите АГУ-та да си поставят такива сонди понеже това си е изискване от закона.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
 - 

Колега наистина е хубаво да знаеш в какво състояние ти е АГУ-то, но силно ме съмнява че преглада е изряден, по скоро ще ми земат парите ще лепнат лепенката и айде бягай, вече ужасно взех да се нервя на всичко нито пътища имаме а все пари искат, куките гледат за всяко неща да се заядат че да имат да си купят закуска, сега и това със зареждането ме разби според мене се чудят вече как да изкрънкат някой лев.coolboby написа:Момчетата са прави! Погледни клипа отдолу!http://vbox7.com/play:2ab33ba9jordan85 написа:Здравейте колеги, преди малко ми се случи нещо доста неприятно, бръмча си из Варна и газта ми е почти на свършване и реших да си направя разходка до ЕКО да я напълня, знаейки че имам колкото да стигна до бензиностанцията реших да се позабавлявам с повечко газ, стигам до ЕКО и казвам до горе и момчетата седят и ми се смеят и викат дай да видим бутилката дали има стикер-аз нямах такъв и ми отказаха пък в колата има няма под литър газ( и забравих да отбележа че колата не върви и грам на бензин) викам им дайте поне 5литра да мога да я закарам да вкъщи ама не се съгласиха, добре че има ОМВ 20метра след това че от там спасиха положението за сега.Дойде момента и на въпроса ми към колегите от Варна някой знае ли къде си минава тоя скапан преглед на бутилката и какви пари струва,също така дали има някакви изисквания.Ще бъда благодарен всеки даде съвет по въпроса
Peugeot 307 2.0i ГИ
ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp
Коментар
 - 

Ако искаш да отменим и годишния преглед за колата?А колкото до това какъв ти е прегледа - ами да, такъв е, но все отнякъде трябва да се почне.Изобщо не разбирам - имаш кола, очевидно нямаш финансова възможност да я поддържаш изправна - не работи на бензин, това е достатъчно показателно, и ревеш, че не ти пълнят газ, за да излезе още един потенциален убиец? Прави са и дано контролът стане още по-сериозен.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
 - 

Колега ако нямаш да кажеш нещо смислено по добре не "сери" в темата, нито знаеш на какво положение ми е колата нито моето, че и потенциален убиец станах, а ако е показателно това че 1.6 16 не работи на бензин то трябва да спрем от движение половината фиати в БГ, съгласен съм да има контрол ама да е качественLane Staley написа:Ако искаш да отменим и годишния преглед за колата?А колкото до това какъв ти е прегледа - ами да, такъв е, но все отнякъде трябва да се почне.Изобщо не разбирам - имаш кола, очевидно нямаш финансова възможност да я поддържаш изправна - не работи на бензин, това е достатъчно показателно, и ревеш, че не ти пълнят газ, за да излезе още един потенциален убиец? Прави са и дано контролът стане още по-сериозен.

Peugeot 307 2.0i ГИ
Коментар
 - 

Улица "Карамфил", до сервиза за Шкода, до канала.jordan85 написа:Здравейте колеги, преди малко ми се случи нещо доста неприятно, бръмча си из Варна и газта ми е почти на свършване и реших да си направя разходка до ЕКО да я напълня, знаейки че имам колкото да стигна до бензиностанцията реших да се позабавлявам с повечко газ, стигам до ЕКО и казвам до горе и момчетата седят и ми се смеят и викат дай да видим бутилката дали има стикер-аз нямах такъв и ми отказаха пък в колата има няма под литър газ( и забравих да отбележа че колата не върви и грам на бензин) викам им дайте поне 5литра да мога да я закарам да вкъщи ама не се съгласиха, добре че има ОМВ 20метра след това че от там спасиха положението за сега.Дойде момента и на въпроса ми към колегите от Варна някой знае ли къде си минава тоя скапан преглед на бутилката и какви пари струва,също така дали има някакви изисквания.Ще бъда благодарен всеки даде съвет по въпроса
ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
 - 

Тя темата ти е осрана още от пускането и.И по-добре вземи послушай Lane Staley.jordan85 написа:Колега ако нямаш да кажеш нещо смислено по добре не "сери" в темата, нито знаеш на какво положение ми е колата нито моето, че и потенциален убиец станах, а ако е показателно това че 1.6 16 не работи на бензин то трябва да спрем от движение половината фиати в БГ, съгласен съм да има контрол ама да е качественLane Staley написа:Ако искаш да отменим и годишния преглед за колата?А колкото до това какъв ти е прегледа - ами да, такъв е, но все отнякъде трябва да се почне.Изобщо не разбирам - имаш кола, очевидно нямаш финансова възможност да я поддържаш изправна - не работи на бензин, това е достатъчно показателно, и ревеш, че не ти пълнят газ, за да излезе още един потенциален убиец? Прави са и дано контролът стане още по-сериозен.
 Като не ти харесва на едно място как правят прегледа,теглиш по една голяма майна и отиваш на друго. 

Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
 + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. 
 - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
 - 

Сега като се замисля със старата ми кола съм минавал 2-3 пъти на преглед на бутилката,на 3 различни места и на трите просто ми дадаха да си залепя стикера и това е.Това лично за мен не е Технически преглед на бутилка. Технически преглед на бутилка за мен е като я занесеш да ти я тестват,като ти я надуят.Това със стикерчето е простотия за мене.Простотия от страна на това,че ти просто го получаваш в замяна на 20 лв.,а в същото време ти получаваш просто едно стикерче.Иначе,че всеки трябва да минава на преглед е задължително,ама какво пък толкова се заяждат,като знаят какво е положението.За мен лично,не по бензиностанциите е нужно да се следи дали си имаш лепенка,а трябва да се следи извършването на прословутите прегледи и чак след това да е този строг контрол по бензиностанциите!Princo написа:Тя темата ти е осрана още от пускането и.И по-добре вземи послушай Lane Staley.
 Като не ти харесва на едно място как правят прегледа,теглиш по една голяма майна и отиваш на друго. 
Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
 - 

Бутилката е тествана при производителя и няма какво повече да се тества докато не изтече периода в който производителя дава гаранция. Прегледа се състои в това да се види дали е сложена както трябва самата уредба и дали няма теч на газ от някъде. Това става при нова уредба която има паспорт. Ако уредбата е втора употреба или няма паспорт се ходи на снимка на бутилката и след това се прави нов паспорт. Естествено ако заверяващият е твой човек може да ти направи и паспорт без снимка и документ за монтаж от сервиз. Аз досега винаги сам съм си слагал уредбите и никога не съм имал проблем със прегледи..................
Коментар
 - 

Малко по темата, вчера ходих да мина преглед ама не стана защото не бях взел паспорта на АГУ-то, днес с паспорта отивам да минавам преглед и какво стана пак проблем,паспорта на АГУ-то не е какъвто трябва да е (въпреки че е слагано в МЕИ-то от предишния собственик и е със всички печати и гаранции) но както и да е, трябвало нов паспорт да се вади,после оп пак проблем бутилката била на едиколко си години трябвало да се свали и да се мине и тя някакъв преглед,обаче ми казаха че сега нямало да стане и чак след 10тина дена да отиде
 , отново имам въпрос какво е това дето трябва да мине бутилката и заслужава ли си или направо да отида да си купя една нова и да не се занимавам с глупости иначе то се е видяло че нов паспорт ще трябва да правя.

Peugeot 307 2.0i ГИ
Коментар

Реклама

Collapse

Коментар