Вчера сложих на Дедрата газов инжекцион AG (полски). Преди да го сложа питах тук и там за тях, вкл. и Яни (qnisZ). Всички казаха че са добри, затова и се реших да сложа от тях.Дотук всичко добре, обаче:Веднага след монтажа и след уверенията, че е настроена да гори малко направих първо тестово ходене до Сливен и обратно с малко градско и в двата града - общо към 100 км навъртях. От пълно до пълно на една и съща колонка разхода беше главозамайващ - 16/100 при нормални 8/100 на смесен цикъл на бензин.Направих и тестово ходене до Бургас, каране само 90-100, без климатик. На бензин колата така харчи около 6/100. На газ излезе почти 10/100 (9.7/100). Чухме се е qnisZ, увери ме че може да се настрои и разхода да се оправи. Ако тия пичове в Ямбол не успеят да я настроят, ще ида и при него, макар че не ми е много близо.Въпроса ми е, някой ОТ ОПИТ има ли представа дали може да се смъкне разхода до разумни граници?Преди да монтирам уредбата ме убеждаваха, че разходът ще се вдигне максимум с половин литър на извънградско и до литър на градско. От опит с 2 служебни коли с ГИ и аз имам такива впечатления. Затова и се изръсих толкова пари за ГИ, а не за обикновена газова...Направо съм бесен днес, а и съм затрупан с работа и нямам време днес да ида да я настройват... Айде успокойте ме, моля ви се

Коментар