Имам нещо като датчик на филтърната кутия ,който е от страната на предното стъкло , но той е без жици а с някакви маркучета и изходите са за 2 маркучета. Въпросът ми е къде трябва да ги свържа. И дали това ,че не са свързани влияе на разхода ми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Браво 1.4 12в
Collapse
X
-
Нямам го този изпълнителния механизъм за топъл и студен въздух. При мен я има само филтърната кутия и след това маркуча за въздух към моното. Понеже купих колата блъсната бяха счупени и след това не съм слагал.Иначе на тази картинка видях къде се слагат тези маркучета. МерсиTornado написа:Премахни маркуча който снажда филтърната кутия с изпълнителния механизъм за топъл студен въздух и сподели какъв ти е разхода.Посочил съм го със стрелка.
Fiat Bravo 1.4 12v '95
Коментар
-
[quote="kurticata"]Трябва ли да падне разхода ако го няма този маркуч?Питам,защото едно момче,което ми прави настройки на изпарителя каза че няма смисъл от този маркуч,той играел повече роля когато се кара на бензин.Иначе на мен ми гори сега 14/100 газ градско.Tornado написа:Премахни маркуча който снажда филтърната кутия с изпълнителния механизъм за топъл студен въздух и сподели какъв ти е разхода.Посочил съм го със стрелка.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар