имам следния проблем от няколко дни ... като изръчкам колата и като върна газта гасне... от време на време свети лампата на инжекциона и припуква някакви идеи ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто ГТ проблем...
Collapse
X
-
Re: Пунто ГТ проблем...
аз смених кабели и свещи и се оправи турбо колите и требват хубави свещи винаги..а колко ти надува турбото???hibryd написа:имам следния проблем от няколко дни ... като изръчкам колата и като върна газта гасне... от време на време свети лампата на инжекциона и припуква някакви идеи ?Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP
-
Re: Пунто ГТ проблем...
турбото му надува нормално както е по учебник ,проблема се явява когато колата работи на място и светва чека и кода на имото.при мен се оказа че е от дебитомера и стъкления датчик ,но дано да не е това че в тая криза направо не е за мисленеpunto_gt_turbo написа:аз смених кабели и свещи и се оправи турбо колите и требват хубави свещи винаги..а колко ти надува турбото???hibryd написа:имам следния проблем от няколко дни ... като изръчкам колата и като върна газта гасне... от време на време свети лампата на инжекциона и припуква някакви идеи ?Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар