Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Двигателя няма компресия

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Двигателя няма компресия

    Здравейте на всички.Първо да кажа,че не разбирам от двигатели.Та на въпроса
    След обслужване на колата и каране ми се струваше,че нещо няма мощност (фиат пунто гранде 1,4 бензин 2007г) .Един ден бях спрял на леко стръмно на скорост и ръчна и колата изпуфка и тръгнала.Закарах я на майстора премери компресията и каза че от четири цилиндъра единя над 8 а другите три под.По колата си смених почти всичко по нея за тия четири месеца от както я карам.Нови гуми,задни пружини,предни дискове и накладки,задно гърне,механизъм на прозореца на пасажера,свещи и кабели,антената и уплатнението,че са го оставили прогнило, амортисьори на багажника,трети стоп с нов с лед лента,полиране на предните фарове,смених и на лоста за скоростите маншона,два нови клаксона,че стария не работеше,джантите пребоядисах,нов радиатор за климатика щот ни я продадоха без него,климатика напълних,емблемите предни и задни нов и може и друго ако съм пропуснал.
    Та въпроса ми е:Дали да правя двигателя и колко би ми излезнало грубо или да я продавам?

    #2
    Ако си оставил колата на ръчна спирачка, то и на неутрална да я оставиш, пак няма да тръгне. Ако всичко е наред. Или казвам, че "решението" ти да търсиш проблем с компресията на база това наблюдение не е много правилно.
    Накратко - отиди на друг сервиз да ти измерят компресията пак и/или си карай колата докато не видиш някакви реални проблеми.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

    Коментар

    Working...
    X