Колеги моля за помощ чистих дросела няма промяна пак мени оборотите колата е четенена няма грешки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
stilo 1.8 16v мени оборотите
Collapse
X
-
Щом има правил ли си я?При положение, че си чистил дросела, трябва да ресетнеш самоадаптацията, за да очакваш ефект."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
При пунтото мисля, че се разкача акумулатора, чака се 15 минути, след това се пали без да се пипа нищо докато не качи температурато до оптималната чертичка., след това пак се гази и май се чакаше 1-2 минути и след това пилиш и газ. При пунтото на дросела е жилото за газта, явно при стилото са правили промени.pachi_os написа:Как се ресетва ? Аз имам Multijetckan с нея мога ли да гонаправя въпросния ресет?punto HGT
Коментар
-
Имаше някъде из форума за 1.8 стило как става.Аз си го записах и загубих листа
) Беше от рода на откачваш АБ за някакво време ,после закачваш и не пипаш нищо пак някакво време.Даваш на контакт за минута,връщаш ключа и пак минута нищо не правиш.Палиш и работи 20 мин без да пипаш нищо . Но това по спомени.
Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
А провери ли от къде смуче въздух?
А налягането на горивото провери ли?
А провери ли състоянието на въздушния филтър?
Старо гориво в резервоара? Други причини няма, май
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Аз едва ли ще се справя сам да ги видя тези проценти. Да разбирам ли, че дросела трябва да се почисти и да я закарам в сервиз да го чистят. Иначе проблеми при "вървежа" уж няма или поне не съм усетил.S_BANKOV написа:От мизерията зад дросела. Провери отглопението на дросела на тоя мотор трябва да към 2-3 %
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар