Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Решаване на проблем с "давене и забиване" на Брава

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    emzo написа:
    Гурута Мурута, нали има сбор на бензинова/газова крива/точки , точно за такива цели.
    Мда при мен е табличка де ако визираш това, и там всичко е в цифри не е крива която се нагажда. Трябва да се пипне всяка една стойност по отделно. Даже и с qniZ го пробвахме като я монтирах и пак се получи тоя ефект с разтройването след време. Значително по късно от колкото с автоматичното настройване, или като ми я настройваха в ловато, но пак се получи.май стенд му е майката Ако на някой му се заиграва съм на разположение за експерименти...естествено в рамките на разумното п.с.не съм си качвал последната версия на фирмуера тази която следи и МАПа щото не съм сигурен на моя модел дал и е вързан тоя сензор към ГИто. пък и си ме е шубе малко
    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    ----------------------------
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

    Коментар


      #17
      Допълнение!Намерих го тоя емулатор на цена около 45 лева. Според консултанта. Не беше сигурен за цената, че не си бил в офиса, но това било ориентировъчно. каза че е за IAW 49F , IAW1AF както и за една камара други коли с ЕКУта бош и марели. Не го знам колко беше консултант но се опитваше да ме убеди каква е разликата между 1V и 5V ламбда сонди. Питах го дали има нещо по-специфично че да е специално за капризния 49F но според него си е обикновен емулатор. и за 45 кинта не ми се експериментира. ако беше 20 +-5 ОК.ама ако някой иска нека да пробва и да споделкя задълчително. иначе аз си има емулатор от обикножените български и не ми врши работа (да се разбира че си стои в шкава као не съм го хвърлил вече )
      Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
      182A4.000 IAW49F
      LPG - Lovato EasyFast
      ----------------------------
      "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

      Коментар


        #18
        Колеги, държа да отбележа , че карах над 45 000 км преди да започна да има проблеми с гърмежи. Самата кола е над 110 000 на газ, до 65 000 от навъртение на газ нямах проблеми. От 110 000 първите 65 000 бяха практически безпроблемни,а замислянето се появи на мнооого късен етап. При добре настроен ГИ , лично аз не виждам нужда от такива устройства. В моя случай се насочвам към инжектори.
        Play Golf ,but not drive golf!!!
        Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
        C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

        Коментар

        Working...
        X