Здравейте колеги,имам следното питане. Подмених оригиналното радио (4 канално- Мареа Weekend HLX) с Sony GT450U. Говорителите са два в таблото, два във вратите и две в багажното. Тези от багажното ги заместих с колоните от уредбата си. Инересуваме дали захранването на говорителите в таблото и във вратите е независимо или общо. Директно закачих буксите от ориг. инсталация, които се обединяват в една обща букса към сд-то. Има ли някакъв проблем с захранването на всички говорители или няма от какво да се притеснявам.п.с.Сд-то свири адски добре, чист звук и много бас
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замяна на оригиналното радио със СД?
Collapse
X
-
УмникBravo 1.9 JTD написа:Най-голямата простотия да сложиш колони от уредба в колата, ако нямаш пари не почвай нищоСредните във вратите са вързани със пищялките на таблото, заедно са.
Ако искаш да ти дам пари да започнеш нещо за което мечтаеш!
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Ако не ти се излиза в "отпуск" за 90 дена ,спри да пишеш глупости във всяка тема!!!Приеми го като официално предупреждение!!!Bravo 1.9 JTD написа:Ми то тогава нямаше да се правеха колони за кола, ако секи си смъкнеше говорителя от уредбата то е логично. Гледам некъв страшен музикален тунингист си а ?
Коментар
-
Бъди малко по-скромен с писането и мъжествеността си в нета!п.с.Давам ти съвет да не се правиш на форумен мъжкарBravo 1.9 JTD написа:Ми то тогава нямаше да се правеха колони за кола, ако секи си смъкнеше говорителя от уредбата то е логично. Гледам некъв страшен музикален тунингист си а ?
Коментар
-
Значи пищялките са вързани към предните, задните са си отделни. Никви ядове няма че са с колони от уредба, само трябва да са 4 ома.Нали ти беше червена мареата? май те виждах тия дни в Павликени.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Като си толкова компетентен обясни КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА?Оригиналните задни тонколони са доста зле, правилно си ги сменил. Не се притеснявай, радвай се на музиката. :DBravo 1.9 JTD написа:Най-голямата простотия да сложиш колони от уредба в колата, ако нямаш пари не почвай нищоСредните във вратите са вързани със пищялките на таблото, заедно са.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар
-
Ами в книжката на сд-то пише индипендънс* 4-8 ома. Тия на уредбата са 6 ома. Свирят прекрасно, дори говорителите от предната линия, които мислех за аут са изключитено здравиinfineon написа:Значи пищялките са вързани към предните, задните са си отделни. Никви ядове няма че са с колони от уредба, само трябва да са 4 ома.Нали ти беше червена мареата? май те виждах тия дни в Павликени.
Не си видял мен. Аз съм с тъмно синя металик (индигова) Лодка
. п.с.Глобен си, че не си се обадил
* импийдънс - бел. мод.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар