значи какъв е проблема ми работят когато си искат пускам ляв мигач тръгва за 1- 2 сек и спира да работи после пак тръгва и т.н. това се случва и с десния зелените стрелки на таблото и те по същия начин излизам отвън колата мигачите не светят или присветват за 1-2 сек пускам аварийните и там същата работа тръгват да работят 4-те за правят 1-2 премигвания и пак спират.Та какъв е проблема?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с мигачите
Collapse
X
-
към 20 лева ...benzol написа:мерси днеска ще го погледна,а имате ли на идея колко пари е ?ogi28b написа:Махаш долната кора на волана от три винтчета и две щипки, които я държат за горната кора откъм таблото. Поглеждаш отдолу волана и ще видиш едно синьо реленце. То е.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
ок мерси многоFiat_Punto11 написа:към 20 лева ...benzol написа:мерси днеска ще го погледна,а имате ли на идея колко пари е ?ogi28b написа:Махаш долната кора на волана от три винтчета и две щипки, които я държат за горната кора откъм таблото. Поглеждаш отдолу волана и ще видиш едно синьо реленце. То е.
Коментар
-
Провери си релето може да е разместено :D oт дупките ... Тва ако такава тема водиш за едни мигати , представям си каква ще пуснеш за основен ремонт на двигателbenzol написа:колеги вчера забелязах че този проблем ми го прави само когато вали или е много влажно времето,снощи пак ми го направи вчера в Пловдив цял ден валя днеска беше добре времето и нито 1 път не е правило този проблем, да не би някъде да ми окъсява?
Успех искараи релето почисти му крачетата с шкурка и виж кво става , авариините как са ?
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
:D ти май не си прочел хубаво не от дупките не светят а когато вали много,тогава и авариините не работят нищо.И описвам всичко защото някой друг може да има същия проблем който може да не се окаже от релето все пак струва 20 лв ,и другото релето нали е на под волана там влага уж нямаFiat_Punto11 написа:Провери си релето може да е разместено :D oт дупките ... Тва ако такава тема водиш за едни мигати , представям си каква ще пуснеш за основен ремонт на двигателbenzol написа:колеги вчера забелязах че този проблем ми го прави само когато вали или е много влажно времето,снощи пак ми го направи вчера в Пловдив цял ден валя днеска беше добре времето и нито 1 път не е правило този проблем, да не би някъде да ми окъсява?
Успех искараи релето почисти му крачетата с шкурка и виж кво става , авариините как са ?
Коментар
-
Няма друго реле , има едно РЕЛЕ ! То е за мигачите и за аварините , намира се под кората на волана ... Кво ти пречи да свалиш кората и да го погледнеш а?Почисти му крачетата тва нва ау ... поразгледаи го па белкем трагне .Сяка крушка си мига за нея , но попринцип като падне товара (изгори една почва да мига по барзо) ... Разгледай го нищо не ти струва няма да те охапи свали кората ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
И при условие че проблема го има само когато вали, аз бих се насочил към стоповете, и към снопа с кабели да не се е пречупилbenzol написа:....... само да спомена че задните ми мигачи стопове и задната светлина са запотени и има конденс да не би да е от там проблема да влиза вода и да става късо?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар