когато го купих преди година в аутоиталия на компютърна диагностика казаха, че всичко е наред.нямам някакви особени забележки, но все пак искам да питам пробвали - препоръчайте ми моля, къде да ида на компютърна диагностика на браво ХГТ?дали освен дйагностиката могат да се правят и настройки на ЕЪК- то?мерси предварително :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
компютърна диагностика на браво ХГТ
Collapse
X
-
Щом е НР не си казал не съм намерил док-а.Поне цял ден се занимавам с такива неща и няма нещо което да не може да се намери, стига да искаш и да ти трябва, защото сигурно не е много от евтините нещица.Mitko написа:Моя лаптоп е без нито един COM порт, но пък подържа docking (монтиране на допълнителен външен модул, който има всички портове). За съжаление не съм виждал някой да продава такива неща в България. Лаптопа е HP.1115 написа:Аз имам унискана, но действително без 2 кома неработи.Засега немога да си намеря лаптоп с 2 кома - ако някой знае къде има да свирка.blader написа:И аз искам да си направя диагностика
Няма ли някой колега от форума сътворил уред за диагностика да пробваме да ги закачим да видим какво ще покаже 
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар