Здравейте колеги, днес забелязах, че не ми светят стоповете, след като един щеше да се нацепи в мен. Едва ли са крушките, тъй като не свети и третият стоп. Да не би да е тая стоп машинка?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не ми светят стоповете
Collapse
X
-
Ми врях се вчера при тоя педал и нищо не можах да видя. Ще разгледам после по-подробно. То трудно се вижда; напипах само лоста свързан с педала, който натиска спирачката. Къде мога да намеря схема на предпазителите, да проверя и тях. Адски е кофти така, свиркат ми разни като спирам, ще ме нацели пак някой скоро.Danchojn написа:Ми при педала трябва да е.
Коментар
-
Намерих това: http://www.fiatforum.com/stilo-guide...овечера клякам, разглобявам и сменямivailo rachev написа:наври се хубаво под таблото може стоп машинката да се е откачила от леглото си и да се е скрила някъде
Коментар
-
Никой ли е нямал подобен проблем, някакви идеи...neonglow написа:Смених стоп машинката, проверих всички предпазители, смених две изгорели крушки на вторите стопове, които са на капака на багажника и нищо. Пак не свети ... направо не знам кво да правя вече. Някой има ли поне схема на предпазителите, да видя кои са за стоповете...
Коментар
-
Проблемът е решен. Скъсали ми едното кабелче към стоп машинката. Беше на две части, не виждам как може да се скъса само, или като са ми слагали газовата или... нямам идея. Имам си вече резервна стоп машинка.Danchojn написа:Аз мисля, че стоп машинката не управлява директно(силово) стоповете, а се използва като датчик от някакъв контролер. Къде се намира обаче незнам. Също не съм убеден, че е така. Но е много вероятно. Я кажи, в стоп машинката колко дебели проводници влизат?
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар