Десният ми ел джамек се прецака нещо слиза автоматично до долу но неиска да се вдига сам до горе трябва постоянно да държа копчето за да го вдигна.Няма значение от кое копче го дигам от шофьорското или от другото/ за да няма изказвания копчето е /
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ел.джам ел проблем
Collapse
X
-
gdd55Етикети: –
-
Re: Ел.джам ел проблем
това по принцип май трябва да е така, на моята също пада автоматично, но трябва да държа копчето, за да се вдигне и това само на десния прозорецgdd55 написа:Десният ми ел джамек се прецака нещо слиза автоматично до долу но неиска да се вдига сам до горе трябва постоянно да държа копчето за да го вдигна.Няма значение от кое копче го дигам от шофьорското или от другото/ за да няма изказвания копчето е /Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
-
gdd55
Не съм го свалял често десния но ми се струва че се вдигаше сам ако не се лъжа.А тва реле какво точно представлява ?
Коментар
-
gdd55
Твоят десния вдига ли се и сваля сам ?Vladim написа:Може проблема да е механичен! Греста на мотора може да е позапекла или да се е замърсила и втвърдила, и затова мотора да се товари при вдигане.
Коментар
-
Офф... сори, колега. Аз не съм прочел правилно. Значи при всички случаи проблема не е в бутоните (както сам писа). Най-вероятно проблема е в контролера, който има вид на голямо реле и се намира зад жабката. Според мен едва ли подлежи на ремонт, а за ново ще ти вземат много. Сигурен ли си, че преди само се е вдигало? Щото при моята Брава (май и всички) само левият-шофьорски джам има финкция при задържане на бутончето около 2 секунди да се сваля сам до долу и да се вдига. Десният при мен си е "дурашки" и трябва да се държи копчето до края.gdd55 написа:Твоят десния вдига ли се и сваля сам ?Vladim написа:Може проблема да е механичен! Греста на мотора може да е позапекла или да се е замърсила и втвърдила, и затова мотора да се товари при вдигане.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
gdd55 -
gdd55
Абе то и на мен ми се струваше че само се вдигаше дясното но ме обедиха че само само се валя както е в момента
Коментар
Реклама
Collapse

аз искам да използвам темата да попитам има ли начин да се вдигат и спускат стъклата когато колата не е на контакт? при мен не става ако не е на контакт и това много ме дразни
Коментар