a4kata71 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Контролни лампи по таблото на фиат брава 1.6 1998 год
Collapse
X
-
Компютърът следи сензорите по двигателя и по техните данни управлява запалването. Като се повреди някой сензор компютърът започва да управлява двигателя в авариен режим, записва си код на грешката и започва да свети лампичката с дюзата. Записаната грешка се чете в сервиз на компютърна диагностика. Като ти свети дюзата може да ти е висок разхода на гориво. Например при мен светеше от повреден датчик за температурата на входящия въздух. Като смених датчика и разхода ми падна с 1 литър.Bravo 1.6 / 16
-
Благодаря ти "Riki888"Riki888 написа:Компютърът следи сензорите по двигателя и по техните данни управлява запалването. Като се повреди някой сензор компютърът започва да управлява двигателя в авариен режим, записва си код на грешката и започва да свети лампичката с дюзата. Записаната грешка се чете в сервиз на компютърна диагностика. Като ти свети дюзата може да ти е висок разхода на гориво. Например при мен светеше от повреден датчик за температурата на входящия въздух. Като смених датчика и разхода ми падна с 1 литър.a4kata71 написа:защо тази лампа свети?каква е повредата?pakumba написа:последните 2 не са за теб, за инжектора е 4тата отляво надясно между фаровете и акумулатораFiat Marea 1.9 JTD
Коментар
-
Това е страхотна идея. Можеш ли да снимаш какво ти е таблото и да напишеш с какъв двигател ти е бравото и ниво на оборудване.Мисля че имаше един вид двигател при който вентилаторът на охлаждането се управлява от ЕКУ-то. Да не би случайно да си с такъв двигател и да е програмирано в ЕКУ-то да свети турбото като се включи вентилаторът.Искам да сравня с моето, дали случайно има готово окабеляване и ако има начин да си направя нещо такова.uBaHoBB написа:Да ;]M5kov написа:Това сериозно ли свети, когато се включи перката?Дори на мястото за турбото си сложих лампичка, която да ми показва кога е включила перката за охлаждането.
Bravo 1.6 / 16
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар