Сега рискуваш да си забравяш включен мигача не случайно се правят по-шумни релетата ще трябва да му добавиш зумерче нещо което беше хит в лади и москвичи преди 20 - 25 години
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Релета за мигачите
Collapse
X
-
Вече става малко офтопик, но забравянето не е приом при мене. Научих се по принуда да си го връщам, защото често ми се налага да карам колата на сестра ми Рено Меган Коуч и дали фабрично, дали не ... не и се връщат автоматичноstenli написа:Сега рискуваш да си забравяш включен мигача не случайно се правят по-шумни релетата ще трябва да му добавиш зумерче нещо което беше хит в лади и москвичи преди 20 - 25 години
"What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
Кара любимата червена Brava 1,4 12V

Коментар
-
По принцип, в симетричните мултивибратори времезадаването е от С2/С3 и R2/R3, и за мен е малко странно С1!?killertoon написа:Германий почти не ми се намира в нас. Мултивибратора си го бях направил още при първите опити преди jmi да даде схемата и беше с NPN транзистори. Само не зацепвам защо С1 влияе на честотата, но както и да е оправих яhit-ko написа:Леле, с тази схема ме вьрнахте 20г. назад! С тия германиеви транзистори... страхотни емоции имаше!
Малко е неприятно, че товара е преди тиристора, но и това ще го оправя някак си.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар