Мисля че Марели беше другия вариант, но дава същата грешка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Диагностика с Alfaobd и ресет на бензиновия компютър
Collapse
X
-
Optimst5 написа: Преглед на мнениетоМисля че Марели беше другия вариант, но дава същата грешка
Коментар
-
Optimst5 написа: Преглед на мнениетои при мен толкова с алфаобд, но с мултиекусан са само два
Коментар
-
Optimst5 написа: Преглед на мнениетоами има два месеца време да се моля да го прочете ?
Иначе в цитатите в първия пост по темата е пълно с обобщения, които дали са верни за конкретния ти двигател е под въпрос
от 'компетентни' мнения и съвети в тоя форум , може да постигнеш силно неочакван ефектПоследна редакция от PM_u_bo; 12.05.2022, 20:19.
Коментар
-
[QUOTE=PM_u_bo;n2756285]
Пиши ми на ЛС в кой град си - като е за четене ще ти го прочета безплатно ако дойдеш.
Иначе в цитатите в първия пост по темата е пълно с обобщения, които дали са верни за конкретния ти двигател е под въпрос
И тук ли пристигна?
Последна редакция от kiriluz1; 12.05.2022, 15:40.
Коментар
-
Ъпдейт - елма дойде:
обаче отново не се свързва с компютъра през алфа обд. С torque(също кракната) се свърза, така че изключвам проблем с устройството и компютъра. По скоро алфаобд иска специален адаптер или да модифицирам настоящия, което не ми се рискува. В началото се мъчи да се свърже но явно не успява:
и след малко дава грешки
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар