sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенонов кит от [url]www.pc-link.biz[/url] + подарък = 58 $
Collapse
X
-
Вече са монтирани и ефекта е да си Е*е майката :D Направо прогледнах.А другите коли около мен имам чуството че са на габарити :DСега ще се порадвам и до 1-2 дни ще постна снимки свързани с монтажа и естествено как светят...Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
-
И при мен е така невероятно е.Голям мерак досега бях в гаража.HCO написа:Вече са монтирани и ефекта е да си Е*е майката :D Направо прогледнах.А другите коли около мен имам чуството че са на габарити :DСега ще се порадвам и до 1-2 дни ще постна снимки свързани с монтажа и естествено как светят...sev написа:днес е ден за монтаж :D чакаме резултати и от Наскода видим тоя би-ксенон как светиFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ееееех аз още чакам новите си ламбище сменям Н4-2 с Н4-3(би-ксенон)Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/
Коментар
-
Измръзнаха ли ти задните части а....На мене вчера ми се продуха всичкото да монтирам ламбда контрола ама Бравичката хукна.Дадох си паричките за него, ама като гледам ще събирам за ксенончета май... пусти мерак.Абе колеги - тия коли после как ще ги продадеме бе - то някой като дигне капака и като види всичките модове отдолу и ще му се изправи косата!Аааа, Ники, левио фар - маааалко нагоре требе ми чини....Tornado написа:И при мен е така невероятно е.Голям мерак досега бях в гаража.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Честито Ники,супер саTornado написа:И при мен е така невероятно е.Голям мерак досега бях в гаража.HCO написа:Вече са монтирани и ефекта е да си Е*е майката :D Направо прогледнах.А другите коли около мен имам чуството че са на габарити :DСега ще се порадвам и до 1-2 дни ще постна снимки свързани с монтажа и естествено как светят...sev написа:днес е ден за монтаж :D чакаме резултати и от Наскода видим тоя би-ксенон как свети
Добре дошъл в клуба
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Споко вдигнах го малко левио фар.Въоръжих се с инструмент и започнах с експеримента снощи и го оправих.Разликата е поразителна ,но не можах да се изкефя максимално като тръгна да пътувам някъде тогава.Yavor написа:Измръзнаха ли ти задните части а....На мене вчера ми се продуха всичкото да монтирам ламбда контрола ама Бравичката хукна.Дадох си паричките за него, ама като гледам ще събирам за ксенончета май... пусти мерак.Абе колеги - тия коли после как ще ги продадеме бе - то някой като дигне капака и като види всичките модове отдолу и ще му се изправи косата!Аааа, Ники, левио фар - маааалко нагоре требе ми чини....Tornado написа:И при мен е така невероятно е.Голям мерак досега бях в гаража.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
абсурдне може да се е загубилаимаме код че е било в Софиякажи им кода и да го търсятобиколиха половината свят, не може от София до Пловдов да са ги загубиликолко пощи има в Пловдив?сега като се замисля ми даде код 4000, а това ще е кода на централната пощаа адреса беше магазина...на 4-и километърможе би са в "кварталната" пощаили се лутат из града, заради несъотвествие между код и адресRed Storm написа:sev,ще ти пратя пари да поръчаш пак.Пратката се е загубила.Оная стринка в пощата вдига рамене и казва,че не са пристигнали в Пловдив.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар