wwweb написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на CD Player и колони
Collapse
X
-
Неото е сбирщайн от различни марки(каквато се сетиш)понякога са много сполучливи и бачкат на 6!Като за доказателство имам тв нео с кинескоп на Тошиба
(лично го гледах).Според мене за саунда на една кола влияние има и каква е колата-значи примерно пунтото квото и да ми сложиш отзад направо ме изумява със саунда!Другото нещо което според мене е най-важното за една музика е да не се объркат+те на говорителите!Пример:Отивам и си купувам за темата Пайнер2800мп от спец.магазин на Пайнер тук в Пазарджик-в цената е включен монтажа-викам си защо да се потя като тук имат уреди и ще ги свържат както трябва.Изчаках 30мин-всичко е ок-качвам се-надувам музиката-криви яко баса
-айде пред нас-наново вързване на колоните-пускам-друга работа-звука коренно променен!Та затова казвам-много трябва да се внимава с + и - на говорителите при свързване.
Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
-
Аз за тая приказка няма’а те оплюя. Даже ще те подкрепя. Това е марка от която бих си купил само мобилен телефон, и то добре че с шведите ги правят от известно време...dani389 написа:Ако искаш качесво не се спирай на сони ,с риск да бъда оплют.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Мда ... CD Player-а на NEO не ми е единствения уред дето имам. В една от стаите вкъщи съм си сложил и телевизор + DVD, пак на NEO и също си бачкат на 6. Player-a хич не е лош като работа, проблеми не ми е създавал никога, но си е просто слаб.А като подхвана въпроса за + и - се сещам, че точно при безплатния монтаж на колоните "специалистът" дето беше, ми обърка полюсите на задните колониpuntotras написа:Неото е сбирщайн от различни марки(каквато се сетиш)понякога са много сполучливи и бачкат на 6!Като за доказателство имам тв нео с кинескоп на Тошибаwwweb написа:Аз като ида в реномиран сервиз парите директно стават 700 ...А това, че NEO-то е с части на JVC ми го каза пича от сервиза (оторизирания), който ми го слага в колата. Всеки ден разглобяват такива и се предполага, че трябва да знае с какви части е ...Всеки си има някакво мнение, по-скоро бих се доверил на всеобщото, а не на едно единствено. Отивам утре, слушам говорителите, слушам и player-а, ако не ми хареса ще си слушам NEO-то и тва е ...dani389 написа:Някой ти е пълнил главата с глупости Нео не 70% а 90% са с чаркове на Самсунг . Жвц си пасват идеално с колони кенолд. Жвц е единсвената Японска компания която е с 51% държавно участие и се зглобява само в япония което значи качесво.Колкото за сони добри са но са капризни от към колони и ти трябват колони сони .В противен случай хвърлените на вятъра пари ще станат 700 лв .Иди в реномиран сервиз кадето имат схеми за всяка марка и модел коли на схемата е дадено на кое място се слага говорител и с какви точно параметри ,тогава се добива перфекно качесво ,а не голяма сила на звука. Това него казвам аз а мой приятел който поне 9 години се занимава с озвучение и случаино прочете темата .Но това все пак е савет а парите решението и покупката са твои ,Успех
(лично го гледах).Според мене за саунда на една кола влияние има и каква е колата-значи примерно пунтото квото и да ми сложиш отзад направо ме изумява със саунда!Другото нещо което според мене е най-важното за една музика е да не се объркат+те на говорителите!Пример:Отивам и си купувам за темата Пайнер2800мп от спец.магазин на Пайнер тук в Пазарджик-в цената е включен монтажа-викам си защо да се потя като тук имат уреди и ще ги свържат както трябва.Изчаках 30мин-всичко е ок-качвам се-надувам музиката-криви яко баса
-айде пред нас-наново вързване на колоните-пускам-друга работа-звука коренно променен!Та затова казвам-много трябва да се внимава с + и - на говорителите при свързване.
Добре, че колегата Uneek беше публикувал някъде схема на кабелите за Bravo/a та си ги оправих, че беше още по-зле свирнята в колата
Коментар
-
И друго колега-защо не погледнеш и Пайнерите-ей така само за информация,понеже по мой наблюдения са малко по ефтинки от Сонито,но като показатели не им отстъпват по нищо дори в някой случай имат повече екстри от Сонито!Просто хвърли един поглед-гледай и бързината на реакция на самия плеар(смяна на песни,вадене на диск,от радио на сд)Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
-
Гледах ги, ама нещо не мога да си харесам модел. Тези до към 250 лв. са с RMS 2x22W, което е по-слабо от на Sony-то, а и като функционалност му отстъпват ...puntotras написа:И друго колега-защо не погледнеш и Пайнерите-ей така само за информация,понеже по мой наблюдения са малко по ефтинки от Сонито,но като показатели не им отстъпват по нищо дори в някой случай имат повече екстри от Сонито!Просто хвърли един поглед-гледай и бързината на реакция на самия плеар(смяна на песни,вадене на диск,от радио на сд)
Коментар
-
Досега четох мненията за говорителите по другите форуми. Общото мнение е, че тези говорители за конфигурация без усилвател са идеални. Само player-а трябва да има MOSFET, какъвто Sony-то има!Четох разбира се и за Sony-то. Отзивите и за него са много добри. Дори един пич в Nissan форума беше написал, че се е колебал между Pioneer, JVC и точно това Sony - след като е преслушал всеки поотделно е установил, че разликата между трите е била покъртителна в полза на Sony-то. Става дума за player-и на цена около 250 лв. JVC-то стържело на ламарина, Pioneer-а не бил лош, но не много добър, а Sony-то направо къртело мивки. Утре като ида да видя говорителите и player-а, мисля да преслушам доста компоненти и ще видя дали това е истина, но се радвам, че това, което искам да взема, по отзиви се оказва наистина добър избор.
Коментар
-
Колега иди си купи това Сони и ще видиш що за стока е.Като те гледам ти си предубеден!!!Сменил съм над 50 CD-та от най различни марки!!!Мощността която има JVC никаде я няма!Pioneer-a са съотношение м-ду добра оптика и добър усилвател.Сонито......не виждам ни едно предимство дето да има пред др. 2плейъра.Сони от нисък клас(до 300лв) е пълна боза!!!Аз ти препоръчвам Alpine:Ето тоя погледни:wwweb написа:Досега четох мненията за говорителите по другите форуми. Общото мнение е, че тези говорители за конфигурация без усилвател са идеални. Само player-а трябва да има MOSFET, какъвто Sony-то има!Четох разбира се и за Sony-то. Отзивите и за него са много добри. Дори един пич в Nissan форума беше написал, че се е колебал между Pioneer, JVC и точно това Sony - след като е преслушал всеки поотделно е установил, че разликата между трите е била покъртителна в полза на Sony-то. Става дума за player-и на цена около 250 лв. JVC-то стържело на ламарина, Pioneer-а не бил лош, но не много добър, а Sony-то направо къртело мивки. Утре като ида да видя говорителите и player-а, мисля да преслушам доста компоненти и ще видя дали това е истина, но се радвам, че това, което искам да взема, по отзиви се оказва наистина добър избор.
относно говорителите които си избрал с тях няма да сгрешиш....а за старите които са Blaupunkt-и те за боза като ниския клас на CD-та СониТова е от мене
>>JDM<<
Коментар
-
Не, че съм предубеден, а просто гледам, че за тия пари няма по-добро. За JVC няма да се навия, защото аз лично съм го чул и не работи добре. Както казах по-горе миналата година исках да взема JVC, но между него и NEO-то, което сега ползвам, разлика в звука не намерих! Силен звук и мощност е нещо, което е много далече от player-ите на тая марка. Домашните аудио уреди са им добри, но специално авто player-ите им не ми допадат.
Коментар
-
vesko написа:Аз за тая приказка няма’а те оплюя. Даже ще те подкрепя. Това е марка от която бих си купил само мобилен телефон, и то добре че с шведите ги правят от известно време...dani389 написа:Ако искаш качесво не се спирай на сони ,с риск да бъда оплют.
п.с. Не знам да се смея ли, да плача ли.До wwweb: Ако имаш път към София преди да си си купил ЦД,мога да ти покажа как свири Сонито (414).Лично според мен и JVC, Pioneer, каквато и да е от известните марки да си вземеш няма да сбъркаш. Само не си взимай отново разни кучи марки - това, че частите билина Самсунг или някой друг няма никакво значение.Това не пречи да е некадърно сглобено, с евтини пластмаси и механизмикоито ще се прецакат на първата седмица.Лично съм бил свидетел на прескачащо чисто ново Сонаши.А в УСБ-то има и друга далавера - дори да имаш нещастие дати се пре..бе цд-то, спокойно може да продължиш да си го ползваш само на усб :D
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
wwweb, иди до "Гроздан Николов" и си вземи евтини и свестни високоговорители!Преди карах Голф 2 и си сложих от "нашите" високоговорители - е ми по-добри са Yellow_Flash_Colorz_PDT_28 от оригиналните немски. Сега съм с Алфа, но оригиналните "бичат" добър бас и за момента не бих ги сменил. Не ми хвали измислените китайски "Blaupunkt" високоговорители!Alfa Romeo 146, 1.4, TS, 16V, '97
Коментар
-
Detron написа:wwweb, иди до "Гроздан Николов" и си вземи евтини и свестни високоговорители!Преди карах Голф 2 и си сложих от "нашите" високоговорители - е ми по-добри са Yellow_Flash_Colorz_PDT_28 от оригиналните немски. Сега съм с Алфа, но оригиналните "бичат" добър бас и за момента не бих ги сменил. Не ми хвали измислените китайски "Blaupunkt" високоговорители!

Коментар
Реклама
Collapse

Коментар