Здравейте! Искам да ми помогнете и да ми кажете, ако знаете решение на проблема а той е следния - Стрелката на датчика за наличието на гориво в резервуара не се смъква повече от 1/3 дори и ако няма никакъв бензин в резервуара и незнам кога ще ми изиграе лоша шега..макар, че ми изигра но да не става по-зле..Моля кажете от решението на проблема.. Благодаря предварително.. Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с датчика за гориво на Браво-то
Collapse
X
-
Re: гориво
А да те попитам..колко ще струва поправянето на това нещоkluchar написа:може да е датчика за горивото представлява окисен слой по което се движи потенциометър и на посчето на този потенциометър на има един поплавък следи горивото Та този окисен слой може да е /изяден/днес смених комплект помпа имам старата работеща и там се вижда
))
Коментар
-
Re: Проблем с датчика за гориво на Браво-то
Същия проблем има и колегата от нашия вход със Мареа 1,8 стрелката си играе както си иска пълно празно до средата.coolboby написа:Здравейте! Искам да ми помогнете и да ми кажете, ако знаете решение на проблема а той е следния - Стрелката на датчика за наличието на гориво в резервуара не се смъква повече от 1/3 дори и ако няма никакъв бензин в резервуара и незнам кога ще ми изиграе лоша шега..макар, че ми изигра но да не става по-зле..Моля кажете от решението на проблема.. Благодаря предварително.. Поздрави
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Сменяш поплавака в резервоара и си готов. Провери и да не е от окислена букса.coolboby написа:Казано с две прости думи.. Няма оправяне
) важното е че колелата се въртят
)A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
освен това, като разглобиш сондата, на поплавъка има една врътка, с която се прави калибровка на датчика. аз си я нагласих да ми светка лампата за резерва по-рано и да ме стряска да сипвам нафта, че да не ми смуче боклуци от резервоара.офф. някой знае ли къде се продава тази част- цялата сонда с датчика и в какъв диапазон и е цената?Bravo SX TD100, 1997
Коментар
-
Ами продава се в магазините.Знам за Типо цената на поплавъка - 64лвsimps написа:освен това, като разглобиш сондата, на поплавъка има една врътка, с която се прави калибровка на датчика. аз си я нагласих да ми светка лампата за резерва по-рано и да ме стряска да сипвам нафта, че да не ми смуче боклуци от резервоара.офф. някой знае ли къде се продава тази част- цялата сонда с датчика и в какъв диапазон и е цената?A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ами надали е въртян, защото всичките хартийки който дадоха на баща ми при закопуването на колата си отговарят на километрите примерно като смяна на масла при еди си колко километра ремонти при еди си колко километра и така нататък като я взехме беше на 84к колата е 1999 IX година ние я вземахме Април месец 2006 а сега е на 93к почтиMartoModev написа:Чувал съм че ако е пипано по арматурното табло(за връщане на км.)някои уреди се повреждат.Твоят километраж въртян ли е.
едва ли са пипани километрите но и да са пипани би ли трябвало да има "разминаване" в данните на показателните уреди на таблото
Поздрави
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар