По писанията във форума. Като цяло колата си дава постоянно някакви грешки - светва чека, ASR, вода във филтър и такива работи. Четох някъде, че при загрял мотор колата гасне и една от грешките е loose connection, което и при мен се случи. Оставих си я там където беше, на другия ден отидох, врътнах ключа и колата си запали. Не разбирам, но смятам, че може да е от това. Две седмици преди този проблем да излезе я карах на диагностика, защото ми предстоеше по - дълго пътуване, за въпросните лампички по таблото дето винаги си светкат и ми казаха, че и няма нищо много добре била колата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат еку проблем
Collapse
X
-
+1 За. От личен опит. Можеш да го свалиш и измериш преди да си дадеш парите за нов, слагаш го на мултицета, започваш да го загряваш със сешоара и гледаш стойностите, при мен се качваше до безкрай и прекъсваше, след охлаждане се възстановяваше.BO написа: Преглед на мнениетоСменяш датчика на коляновия вал и продължаваш напред.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
при мен записаните грешки при диагностика са: детонационен сензор;размразяване на дроселна клапа;потенциометър, испълнителен механизъм дроселни клапи; налягане смукателен колектор; ламбда сонда; имобилайзер. но освен всичко това се оказа, че алтернатора не работи. да не се окаже, че напразно съм местил компютъра?(дросела мисля да го сменя).преди време волана едвам се въртеше заради стар акумулатор, а ми предлагаха да сменям рейка. пиша всичко това, защото мисля, че проблемите при STILO са на тема "ток". като оправя алтернатора пак ще пиша.FIAT STILO 1.6 16V 3 врати
Коментар
-
Здравейте колеги, имам проблем с моят FIAT Punto 1,2 бенз. Остави ме на пътя, отказа да запали, светна червена лампа- кормило. След като ме дръпнаха, на място в къщи дойде един майстор, който се опита да направи диагностика, но се оказа, че няма никаква връзка с компютъра и не може да установи грешките. Вероятно, както каза той, се е бъгнал компа. Някой да има идея какво може да се направи по въпроса? Благодаря предварително. Какъв е този Михаил Пешев? Контакти?
Коментар
-
Code
Нямам идея. Тука изразиха и мнение за мобилайзера, но като не успяха да се свържат с компа, така си и остана.code свети да.kluchar написа: Преглед на мнениетоЕ кво обшо има волана с палене
тя трябва да си пали и без да работи електроусилвателя на волана
без него би трябвало да си е караш само волана по трудно си върти
някой от бушоните каблите прави проблим
от къде си
CODE гасне ли като се опитваш да запалиш
.От София съм
Коментар
Реклама
Collapse

ЖТД ама не баш
; 182A8.000 Брава
Коментар