Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение за нов раздел - Стило !

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Предложение за нов раздел - Стило !

    Здравейте,Това, че започвам тази тема нека не Ви кара да мислите, че се мисля за голяма работа или нещо такова, но е адски неудобно да се ориентира човек в океана от информация във форума за фиат Стило. Не може ли да се направи раздел с това име и всички въпроси и теми да са там. Всеки път ползвам търсачката да намеря наскоро четена тема и въпреки това не винаги става бързо.С най-добри чувства към екипа на сайта !Ще се радвам на подкрепа и от другите колеги !

    #2
    Няма как да се направи такъв раздел, защото форума по начало не е разделен на модели, както доста други форуми.От друга страна пак, всяка система в автомобила си има свой технически раздел, както и раздели според типа двигател (бензин,дизел,..), за разлика от другите форуми, където техническите раздели са по-малко.Не бих казал, че търсенето е трудно. Вярно, не винаги дава точно това което търсим, ама,.. Също винаги задавай конкретния раздел в който да търси. И винаги преглеждай в съответните раздели, темите за често задавани въпроси. Общо взето там съм намирал отговорите на 90% от въпросите ми.
    00' Bravo 105 JTD

    Коментар


      #3
      Re: Предложение за нов раздел - Стило !

      petr0ff написа:
      ... Всеки път ползвам търсачката да намеря наскоро четена тема и ...
      Понеже и аз съм се сблъсквал точно с този проблем, ако може да ВИ предложим следното: бутон "отбележи". Да се ползва тогава,когато искаш да следиш дадена тема, без да учстваш активно в нея. Или пък искаш да ползваш информацията в нея, по-често във времето, когато се "повдига" от участник.
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

      Коментар


        #4
        Този въпрос е обсъждан многократно - ако пуснеш едно търсене, ще видиш! Екипът на форума няма планове да променя структурата му. Затова по-добре наблегни на ползването на търсачките - да, 2 са, всяка със своите предимства и недостатъци:ВграденатаГугълскатаПример по темата: Цък!
        FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

        Коментар

        Working...
        X