Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КАЛЕНДАР НА ФОРУМА ЗА 2012 г.

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    КАЛЕНДАР НА ФОРУМА ЗА 2012 г.

    Колеги, прокрадна се една идея да направим един хубав календар на форума. Идеята е следната:В продължение на месец да качваме снимки в тази тема. После снимките ги събираме в една тема, номерираме ги и започва гласуване 1-2 седмици. 12 снимки, които съберат най-много гласове, ще бъдат отпечатани. Така се надявам да няма недоволни и на всички да им хареса календарчето, а самото то да е готово в началото на декември, живот и здраве.Качвайте всякакви снимки, които ви харесват и по някакъв начин са свързани с форума - дали ще е вашата кола, или няколко коли, или снимка от някоя местна среща, или пък нещо друго, просто да се знае, че тази снимка е свързана с форума. Понеже ще се печати в по-голям размер, е желателно снимките да бъдат най-малко 3200 пиксела на ширина и 2400 на височина. Това единственото категорично изискване. Разбира се, идеята не е всеки да качи по 10-15 снимки, защото ще стане пълна лудница. Качвайте само снимки с художествена стойност, които да са хубави и впечатляващи, за да не се претрупва много темата с излишни неща. Ето някаква примерна снимка, само дето е с някакви Пежа на нея, ама не е лоша:Ето и снимка, която сама за себе си е хубава, но за календар едва ли е подходяща:Напомням и изискването на системата - прикачените снимки не трябва да са по-големи от 800 х 600 пиксела, както и по-малки от 400 КБ. Моля, не качвайте снимки, които не са налични поне в 8 МП резолюция. Моля, не качвайте снимки в пълна резолюция от външни сървъри, защото това ще натовари страницата много. Предварително ви благодаря.Айде, до 31 август - който качил - качил.

    #2
    Ние скоро направихме една голяма срещичка, дано някой от Търновците качи снимката
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

    Коментар


      #3
      Айде от мене една снимка - миналогодишната среща на Карандила.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

      Коментар


        #4
        Хм... мислех си че ще има по-голям интерес... Yellow_Flash_Colorz_PDT_22

        Коментар


          #5
          Няколко предложения от мен:

          Коментар


            #6
            Колеги не успяхме да си направим календари на форума . Колегите от Алфа форума са направили макар и с картини от нета, а не със снимки. Ще оставим за догодина, ако успеем да оцелеем през 2012
            НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

            Коментар


              #7
              Според мен - със снимки от нета не е календар "на форума". И аз съжалявам, че не успяхме да направим, ама здраве да е, догодина - повече. Ще сложа ключ на темата, изгубила е смисъл.

              Коментар

              Working...
              X