Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Измамата Браунов газ (HHO) и кой има интерес от нея

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Измамата Браунов газ (HHO) и кой има интерес от нея

    здравейте.навъдиха се много търговци на въпросните ННО клетки и дори беше прекръстен един раздел в "Газови, метанови и водородни уредби". смятам че името подвежда потребителите че въпросните клетки работят и се обслужват лични интереси по този начин. има достатъчно сертифицирани фирми които могат да извършат тестове на автомобили с тези клетки, но въпреки това нито един търговец не се е възползвал което смятам е показателно.схемата е ясна- потребителя Х заявява че си е монтирал клетка и тя е свалила разхода с 3 литра. след известно време пуска телефона на много печени майстори които ги монтират, а накрая се оказва че той е и търговец.предлагам теми от този тип директно да се бастисват , както се случва във всички други автофоруми /които са минали по тоя път/. ясно е че клетките не работят, ако някой има претенции - да отиде в технотест и да го докаже. в противен случай, трябва да признаем че хапчетата за пестене на гориво, магнетизаторите за въздух и гориво и всички други подобни продукти вършат работа.

    #2
    Подкрепям. Всяка една дума!
    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

    Коментар


      #3
      А ако се разровите и в другите автофоруми,ще видите,че zgabrovski в доста форуми е писал и всички го приемат негативно и темата му е отивала в небитието,но тук явно в миналото е бил с принос за появата на форума и темата е важна,даже и раздел преименуваха.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

      Коментар


        #4
        Айде нека като говорим да го правим поне без да си измисляме.Темата Измамата Браунов газ (HHO) и кой има интерес от нея има достатъчно показателно заглавие за да твърдите че някой толерирал обратното мнение. Темата си съществува със заглавието както го е измислил авторът и. И всеки може да си изкаже мнението по този въпрос в нея. И не виждам да е със статут на "Важна Тема".Искам само да се ограничат личните нападки - ако някой иска да докаже нещо то това няма как да стане като обижда друг който не е на неговото мнение.Темата няма как да отиде в небитието - тук от доста време теми не се трият и винаги когато някой пусне пост в нея тя се качва най-отгоре в списъка с темите в раздела. Ако спре да се пише в нея тя ще си потъне както става със всяка една тема която не е интересна за потребителите на форума.

        Коментар


          #5
          темата "Измамата Браунов газ (HHO) и кой има интерес от нея" беше пусната в отговор на това че раздела се преименува и заради 2-те теми "Водородни клетки. Браунов газ - Дискусия" "Тест на автомобил с HHO (водороден) генератор" които бяха направени важни. както виждаш, 2-те теми са пълни с постове тип телешоп, а хората пишат в тях и се интересуват подведени от името на раздела. щом са прекръстили целия раздел, сигурно клетките работят - да ама не.лични нападки няма, а само магични истории как едикойси свалил разхода с 3-4литра и си карал колата на вода. после пък се оказва че въпросния с водата случайно имал фирма пък тя ги продавала тия клетки че и ги монтирала.гледам че и в бизнес обявите вече има няколко екземпляра занимаващи се с бълбукатори - ННО клетки. ми дайте да продаваме и уреди за пестене на ток, филтри за чешмяна вода и хапчета за сваляне на разхода. важното е далавера да има.

          Коментар


            #6
            Днес го писах вече веднъж - това е форум. Всеки може да си направи тема и да пише в нея спазвайки правилата му.Дали има ефект или не? Ами нека в хода на темата всеки да си каже мнението и после всеки четящ си направи извод.Какво помага фактът ако изтрия темите - нищо. След 2 дена ще влезе някой и ще пусне подобна тема. Може би и нея трябва да изтрия?Аз лично смятам че така получилата се дискусия е много по полезна, ако някой иска да научи подробности отколкото да влезе, да търси и да не намери нищо писано по темата. По въпроса с името на раздела обсъждаме да върнем името както беше преди, въпреки че всички дискусии по темата за ННО ще си останат там.

            Коментар


              #7
              определено и аз мисля че това е най-правилното решение.

              Коментар


                #8
                Браво на администраторите,че изчистиха заглавието на раздела от това "...и водородни".В други форуми отдавна подобен род опити за комерсиалност бяха своевременно отстранени.Все пак си има раздел "ПРОДАВАМ" ,предназначен за целта.Който желае нека си продава каквото иска на воля там(бълбъкатори,мехургенератори,водогорители,водор одочудесии,таблетки за пестене на гориво,магнито-резонансни режектопляктори и прочие),стига да не е в разрез с правилата на Форума.
                Fiat 1.4 12V
                Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
                Да си втори значи да си първи сред загубилите.
                Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

                Коментар

                Working...
                X