kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за премахване на раздел!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
u_bo
Да си солидарен с приятелите си е добре и заслужава уважение. Но в случая е написано много точно какво предлагаме да стане, без да се намесва прокуратурата, върховния съд, страшния съд или пък арменския поп - моля те придържай се към конкретните предложения. Те са лесно приложими.относно модерирането - ако някога отпадне 1.16 от правилата бих се заел с модериране в този форум.но дотогава не бих приел нищо подобно, защото тази точка е в разрез с морала ми.и със свободата на словото - но това е без значение, нали?
-
Виж сега внимателно какво е написал ilkor:Кое точно от всички тези цитирани мнения ти лично докладва като мнение с нарушение? Както казваш - най-лесно е нищо да не се прави, а аз добавя - но все пак да се мрънка.Затова наистина разчитаме на потребителите да докладват неуместните според тяхната преценка постове.
Нека обсъждането на тази тема да става само тук, в тази тема, моля!
Коментар
-
u_bo
Защо трябва да се демагогства?!?! Може би аргументите на силата ще надделеят над силата на аргументите? Това ли целиш?Аз не мога да намеря тема в този раздел, в която да няма разказ или призив към застрашаващо живота на мнозина закононарушение.Ти можеш ли да дадеш пример за такава тема в този конкретен раздел?ogi28b написа:Виж сега внимателно какво е написал ilkor:Кое точно от всички тези цитирани мнения ти лично докладва като мнение с нарушение? Както казваш - най-лесно е нищо да не се прави, а аз добавя - но все пак да се мрънка.Затова наистина разчитаме на потребителите да докладват неуместните според тяхната преценка постове.
Нека обсъждането на тази тема да става само тук, в тази тема, моля!
Коментар
-
Ако не беше точка 1.16, щеше да е 1.15 или 1.14...Много по-лесно е да търсиш от някой отговорност, отколкото самия ти да поемеш такава.И да те светна за един бонус - ако си модератор - т.1.16 за теб няма да важиu_bo написа:относно модерирането - ако някога отпадне 1.16 от правилата бих се заел с модериране в този форум.но дотогава не бих приел нищо подобно, защото тази точка е в разрез с морала ми.и със свободата на словото - но това е без значение, нали?kiro_of_the_day написа:И? Прокуратурата ли да сезираме? - Отсега знам отговорът им!Имам предложение - да се заемеш да модерираш раздела - какво ще кажеш?
Коментар
-
u_bo
опитваш се да обидиш интелекта или морала ми с това?Пак искам да помоля да се придържаме към темата, без да се демагогства.От правилата имам проблем само с 1.16 , и това е лична позиция, която никога не съм крил.Ако някой е модератор във форума - значи личните му убеждения и морал са в хармония с правилата на този форум.При мен не е така - никога не съм крил позицията си спрямо 1.16 .Моля те все пак да прочетеш непредубедено постовете по тази тема. Никъде в тях няма търсене на отговорност. Има конкретни предложения и примери. Както има и липса на пряма позиция от страна на екипа на форума.Ами кажете си направо : "НЕ ми се занимава с това предложение. Дали ще се спаси някой невинен живот е несигурно, но пък е сигурно, че няма да направим нищо по въпроса"Защо е нужно да се споменава прокуратура, търсене на отговорност и подобни? Май тезата "Ти пък си много убав!" добива все повече последователи в БГ? Вместо да се отговори по въпроса се почват едни....Immortal написа:Ако не беше точка 1.16, щеше да е 1.15 или 1.14...Много по-лесно е да търсиш от някой отговорност, отколкото самия ти да поемеш такава.И да те светна за един бонус - ако си модератор - т.1.16 за теб няма да важиu_bo написа:относно модерирането - ако някога отпадне 1.16 от правилата бих се заел с модериране в този форум.но дотогава не бих приел нищо подобно, защото тази точка е в разрез с морала ми.и със свободата на словото - но това е без значение, нали?kiro_of_the_day написа:И? Прокуратурата ли да сезираме? - Отсега знам отговорът им!Имам предложение - да се заемеш да модерираш раздела - какво ще кажеш?
Коментар
-
Когато някой не иска да поеме отговорност - винаги ще си намери оправдание.За теб е 1.16. Всичко друго е мрън-мрън. Темата е изчерпана и се заключва.u_bo написа:опитваш се да обидиш интелекта или морала ми с това?Пак искам да помоля да се придържаме към темата, без да се демагогства.От правилата имам проблем само с 1.16 , и това е лична позиция, която никога не съм крил.Ако някой е модератор във форума - значи личните му убеждения и морал са в хармония с правилата на този форум.При мен не е така - никога не съм крил позицията си спрямо 1.16 .Моля те все пак да прочетеш непредубедено постовете по тази тема. Никъде в тях няма търсене на отговорност. Има конкретни предложения и примери. Както има и липса на пряма позиция от страна на екипа на форума.Ами кажете си направо : "НЕ ми се занимава с това предложение. Дали ще се спаси някой невинен живот е несигурно, но пък е сигурно, че няма да направим нищо по въпроса"Защо е нужно да се споменава прокуратура, търсене на отговорност и подобни? Май тезата "Ти пък си много убав!" добива все повече последователи в БГ? Вместо да се отговори по въпроса се почват едни....Immortal написа:Ако не беше точка 1.16, щеше да е 1.15 или 1.14...Много по-лесно е да търсиш от някой отговорност, отколкото самия ти да поемеш такава.И да те светна за един бонус - ако си модератор - т.1.16 за теб няма да важиu_bo написа:относно модерирането - ако някога отпадне 1.16 от правилата бих се заел с модериране в този форум.но дотогава не бих приел нищо подобно, защото тази точка е в разрез с морала ми.и със свободата на словото - но това е без значение, нали?kiro_of_the_day написа:И? Прокуратурата ли да сезираме? - Отсега знам отговорът им!Имам предложение - да се заемеш да модерираш раздела - какво ще кажеш?
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар