Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Форум България стана част от обща рекламна мрежа

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Фиат Форум България стана част от обща рекламна мрежа

    Фиат Форум България се присъедини към обща рекламна мрежа, обединяваща водещи български автофоруми.Ние се включваме с две позиции, едната от които е нова - ще се визуализира при преглед на темите във форума веднага след втори пост.Целта е повишаване приходите за покриване разходите по поддръжка на форума, както и за финансиране дейността на сдржение Фиат Форум България.По замисъл рекламната мрежа е насочена към аудитории, подобни на тази на нашия форум. Така че да се надяваме, че рекламодателите ще се възползват от това и ще предложат реклами с полезно и интересно съдържание.Очаквайте по-късно още информация за развитието на проекта.

    #2
    малко е изнервяща рекламата след 2рия пост , но ще свикнем щом е за благото на форума :D
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

    Коментар


      #3
      Според мен не е изнервящо.Ако това смятаме за изнервящо то тогава рекламите по телевизията също са изнервящи,билбордовете по пътищата сложени пред знаците също трябва да ви нервят :P Напротив.Приемете рекламата като нещо добро.В нашия случай спомагаме подръжката на форума.Когато пък дадат по ТВ реклама ми ето ти възможност да излезеш на терасата в хубавата лятна вечер за една цигарка
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

      Коментар


        #4
        Ето още информация. AutoForums.BG представлява мрежа, обединяваща рекламни позиции в над 30 български автомобилни форуми и сайтове. Това е опит да се преодолее една от основните пречки за достъп до големите рекламодатели - относително малките аудитории на отделните автомобилни сайтове и форуми, като същевременно се запазят силните страни - ясно изразените характеристики, както в демографско отношение, така и що се отнася до интересите на аудиторията.Идеята на проекта е на рекламодателите да се предложи единна оферта за достигане до достатъчно голям брой потребители и професионално обслужване от един контрагент (User Media).Мрежата генерира над 100 000 уникални посещения дневно и над 1 200 000 импресии. Форумите включват огромен масив от данни - в тях са регистрирани над 350 000 потребители, които са написали над 10 000 000 мнения и са споделили стотици хиляди файлове. Във всеки един момент онлайн в порталите общуват между 3 000 и 7 000 посетителя. Още информация има на сайта на проекта.Участието на нашия форум в този проект не ни ограничава да публикуваме и сами реклама на свободните позиции. Така че, ако има заинтересувани рекламодатели, само се обадете! Можете да разчитате на съдействие и за реклама в мрежата на AutoForums.BG.
        Прикачени файлове
        FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

        Коментар

        Working...
        X