Абе..откак тез снежинки падат....нещо ми е нестабилен форума. И курсора мига странно, и като му скимне отваря заглавната страница на форума. Незнам, само при мен ли е така? И сякаш чат пат зарежда нещо.

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Снежинките

Collapse

X
- 

Явор Митев
......от поледицата ще да е.....зима е все пак....

колега, шегувам се.....при мен нестабилност няма, всичко е О.К.

- 

Снежинките
Гледам че админите са в празнично настроение - снежинки се веят, трупат ли трупат
 Обаче направо ми затрупват процесора бе, то бива радост ама докато пиша поста, дори се включи вент-а на лаптопа и взе да ми пари под пръстите... Ще взема да си спра жавата накрая и ще се оправи работата  

I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
 - 

Re: Снежинките
I ti si dal Fira кат Темпрата :DПревод: И ти си дал фира като Темпрата!Моля, да пишете на кирлица!Модераторски екип fiat-bg.orgEsper написа:Гледам че админите са в празнично настроение - снежинки се веят, трупат ли трупат
 Обаче направо ми затрупват процесора бе, то бива радост ама докато пиша поста, дори се включи вент-а на лаптопа и взе да ми пари под пръстите... Ще взема да си спра жавата накрая и ще се оправи работата  
Bravo 2.0 20V
Tipo 2.0 16V SediciValvole
Коментар
 - 

Re: Снежинките
Това изречение сам ли го писа или ти помага някой?BULLDOG написа:I ti si dal Fira кат Темпрата :DEsper написа:Гледам че админите са в празнично настроение - снежинки се веят, трупат ли трупат
))))Бе аз че съм дал - верно е, то компотите не прощават на никой ама що ми се уяждаш с темприерата ме мога да те разбера? :D

I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар

Реклама

Collapse

ЖТД ама не баш
; 182A8.000 Брава
Коментар