Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със шрифта.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем със шрифта.

Както си четох в саита,шрифта се промени и стана много малък.Как да си го оправя,защото сега не може да се чете.В другите сайтове няма проблеми.
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

Навремето баба ми ме е учила - "рестартирай и ще се оправи" ... и си изтрий "бисквитките".
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Малко повече информация ще е добре дошла - например с кой браузър си (и коя версия), как точно стана намаляването на шрифта (какво направи преди да се случи промяната), евентуално на коя страница в сайта стана това...
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Мозила 3.0.7 с него съм.Мисля,че беше страницата за бензинови двигатели.Ами нищо не съм направил само цъкнах да влезна,и кото влезнах вече се бяха смалили.
        ex. punto elx 1.2i
        Lancia Libra 1.6

Коментар

Дай някакъв скрийншот да видим за какво става дума.Явно проблемът е само при теб.

Коментар

Напишете отговор Иди на страница: 1, 2, 3 ... 28, 29, 30 Следваща Похвали се, оплачи се!!! LestatФиат маниакРегистриран на: 18 Дек 2007Мнения: 286Местожителство: Нова Загора Мнение Пуснато на: Пон Яну 19, 2009 12:47 pm Отговорете с цитат Докладвай това мнение до модератор Надявам се темата да не се повтаря проверих в търсачката и не открих подобна (може и да съм пропуснал нещо)...Та взаимствам темата от един друг форум, в който е доста добре приета(от сега казвам темата не съм я измислил аз), а идеята е всеки да си каже каквото му е на сърце, да се оплаче - пр. "Счупиха ми огледалото".. или да се похвали - пр. "Взех си държавния изпит, каня целия форум на ресторант Very Happy Very Happy".Също така може да се помогне по проблема на човека, който се оплаква. Та идеята на темата е обединение на две теми (пак от другия форум споменат по - горе) "Помощ и съвети" и "Оплачи се, Похвали се"Е дано ви допадне тематаСтарт: Surprised Surprised Surprised----------------------------Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLXex:Opel Kadett 1.3ex:Fiat 125pex:Москвич 412Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение motikasНапреднал шофьорРегистриран на: 11 Май 2007Мнения: 172Местожителство: Габрово1996 Fiat Brava Мнение Пуснато на: Пон Яну 19, 2009 12:53 pm Отговорете с цитат Докладвай това мнение до модератор Оплакване!Снощи бях на рожден ден и съм се напиикал май доста, та сега бера душа. То днес, че няма да се работи е ясно ми да зема да смачкам едно шкембе и да си лягам. Yellow_Flash_Colorz_PDT_38----------------------------brava 1.6_v16 elx
            ex. punto elx 1.2i
            Lancia Libra 1.6

Коментар

1. Доколкото разбирам, говориш за форума, а не за сайта. Съответно си има друг раздел, трябваше да пишеш там.2. Това, което си изпратил, не е скрийншот (снимка на екрана).
              Прикачени файлове
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Изтрих си бисквитките но не помага,все ще измисля как да си опрвя проблема.
                ex. punto elx 1.2i
                Lancia Libra 1.6

Коментар

колега, натисни Ctrl + 0 и ще се оправис други думи натисни бутона най-долу ляво на клавиатурата, задръж го и натисни бутона нула.при мозила с ctrl и плюс/минус се увеличава/намалява всичко в браузъра все едно зуум контрол. с ctrl и нула се връщаш на нормалното 100%.
                  Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                  Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Мерси колега,с контрол и 0 всичко се оправи..
                    ex. punto elx 1.2i
                    Lancia Libra 1.6

Коментар

А, с Ctrl и плюс или минус си го правиш на какъвто размер ти хареса
                      Alfa 159 SW 2.4 Ti
                      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
                      X