Както си четох в саита,шрифта се промени и стана много малък.Как да си го оправя,защото сега не може да се чете.В другите сайтове няма проблеми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със шрифта.
Collapse
X
-
Напишете отговор Иди на страница: 1, 2, 3 ... 28, 29, 30 Следваща Похвали се, оплачи се!!! LestatФиат маниакРегистриран на: 18 Дек 2007Мнения: 286Местожителство: Нова Загора Мнение Пуснато на: Пон Яну 19, 2009 12:47 pm Отговорете с цитат Докладвай това мнение до модератор Надявам се темата да не се повтаря проверих в търсачката и не открих подобна (може и да съм пропуснал нещо)...Та взаимствам темата от един друг форум, в който е доста добре приета(от сега казвам темата не съм я измислил аз), а идеята е всеки да си каже каквото му е на сърце, да се оплаче - пр. "Счупиха ми огледалото".. или да се похвали - пр. "Взех си държавния изпит, каня целия форум на ресторант Very Happy Very Happy".Също така може да се помогне по проблема на човека, който се оплаква. Та идеята на темата е обединение на две теми (пак от другия форум споменат по - горе) "Помощ и съвети" и "Оплачи се, Похвали се"Е дано ви допадне тематаСтарт: Surprised Surprised Surprised----------------------------Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLXex:Opel Kadett 1.3ex:Fiat 125pex:Москвич 412Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение motikasНапреднал шофьорРегистриран на: 11 Май 2007Мнения: 172Местожителство: Габрово1996 Fiat Brava Мнение Пуснато на: Пон Яну 19, 2009 12:53 pm Отговорете с цитат Докладвай това мнение до модератор Оплакване!Снощи бях на рожден ден и съм се напиикал май доста, та сега бера душа. То днес, че няма да се работи е ясно ми да зема да смачкам едно шкембе и да си лягам. Yellow_Flash_Colorz_PDT_38----------------------------brava 1.6_v16 elxex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
-
колега, натисни Ctrl + 0 и ще се оправис други думи натисни бутона най-долу ляво на клавиатурата, задръж го и натисни бутона нула.при мозила с ctrl и плюс/минус се увеличава/намалява всичко в браузъра все едно зуум контрол. с ctrl и нула се връщаш на нормалното 100%.Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар