Valiosport написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Top Speed на Голф 4
Collapse
X
-
Би било хубаво този автомобил да е от годините на голфаBO написа:Точно 1.9 ли трябва да бъде или може и 1.995?Ако позволяваш 95 кубика повече, то веднага ти давам за пример едно ускорение до 100км/ч за 6.5 секунди с градски разход от 5.7/100км.Ти кое 1.9 с такова ускорение отнесен към разхода ще изкараш?Valiosport написа:Когато ми намериш 1.9 двигател който да може да се мери с ARL тогава ще казваш дали си мисля !pplk написа:Нали по-важното беше за колко вдига 200? Какво значение има разхода? А че си мислиш, че гоуфа ти е бърз, си е единствено твой проблем. :DValiosport написа:Нали идеята е да е хем бърза хем икономична, да е някакъв "компромис" а не да ми гори 20-25

Коментар
-
Стига да е дизел няма проблемBO написа:Точно 1.9 ли трябва да бъде или може и 1.995?Ако позволяваш 95 кубика повече, то веднага ти давам за пример едно ускорение до 100км/ч за 6.5 секунди с градски разход от 5.7/100км.Ти кое 1.9 с такова ускорение отнесен към разхода ще изкараш?Valiosport написа:Когато ми намериш 1.9 двигател който да може да се мери с ARL тогава ще казваш дали си мисля !pplk написа:Нали по-важното беше за колко вдига 200? Какво значение има разхода? А че си мислиш, че гоуфа ти е бърз, си е единствено твой проблем. :DValiosport написа:Нали идеята е да е хем бърза хем икономична, да е някакъв "компромис" а не да ми гори 20-25
Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
ето едно клипче със старите настройки http://www.youtube.com/watch?v=aU16aWywdvA а сега е доста по добре но все още не съм и направил клипче.брава jtd 100 01.
Коментар
-
Bane -
Ако не сте го напомпили Бравото поне 170-180к.с няма смисъл да си хабиш нафтата...Имам един познат тука с една Бора ТДИ която е напомпена от 116к.с на 257к.сstioan80 написа:колега този прословут голф ако имаш път към кърджали пиши ми да ги пробваме с моето 1,9jtd да го видим що за стока е.
Сега съм намислил ъпгрейд с GTB2260VK
Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар