ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво ХГТ срещу Браво ХГТ на Цариградско шосе
Collapse
X
-
Много си прав колега.По белия свят даже не се допускат постове с клипове на дръпки по нормалните улици,а само на организирани състезания и писти,където НЕ Е забранено.Да не говорим че и органзирането на такива улични "премери пи*ки" също не се допускат.Така е,като хората си имат съвест и закони
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
-

Колега ти като си модератор щом предлагаш да не се организират такива неща я ми обясни защо форума се казва " Хайде да си премерим ... конете " ? Все си мисля че точно за това е направен но ако случайно греша бъди така любезен да ни разяснишogi28b написа:Аз предлагам да не си организирате незаконни надбягвания с коли във форума?
Коментар
-
Re:
Нека аз да ти разясня щом имаш нужда от разяснение.Какво ти дава право да си мислиш че при тази формулировка на подфорума е допустимо да се уговарят и провеждат нелегални улични гонкиfastandfurious12 написа:Колега ти като си модератор щом предлагаш да не се организират такива неща я ми обясни защо форума се казва " Хайде да си премерим ... конете " ? Все си мисля че точно за това е направен но ако случайно греша бъди така любезен да ни разяснишogi28b написа:Аз предлагам да не си организирате незаконни надбягвания с коли във форума?
Не мислиш ли че има и други начини "да си премерим конете", защото 99,9% от постовете и темите в тоя подфорум са за дръпки по официалните пътища на държавата,което пък е забранено и много опасно,на фона на големите "пилоти" зад волана.Лошото е че всичко остава безнаказано докато се случи най-лошото и се преместят постовете в по-долен подфорум
Това го пиша от опит,постоянно съм по пътищата и съм се нагледал на "пилоти", "неделни шофьори" и "подарени книжки".Всеки път съм се чудил къде аджеба са органите на реда когато ти трябват
За съжаление няма нито една тема в този подфорум която примерно да дава реални резултати от официални драг мероприятия(дисциплина която явно единствено вълнува пишещите тука,поне в доста голям процент),на която ВИЕ като участници сте били и сте дали време,но явно не ВИ стиска там,а само по улиците.Няма също така и тема за времена от обиколки,най-вече от Калояново,като се има в предвид че нямаме друга автомобилна писта.Абсолютно подминавана дисциплина,която обаче разкрива качества на управление,а не кой превключва по-бързо скорости и кой има "поичи конье".Да не говорим че вече имаше няколко "Итал тракдея" на Калояново,а все още няма тема за времена дори и от там.На фона на тия мои съждения и не пиша в този под форум,понеже за мене реално не съществува,а и точно от теми като тая почват и сериозни хранилки,т.е. няма интересни теми в тоя подфорум,поне за мене
Коментар
-
Re:
Колега и аз карам постоянно и виждам за какво иде реч и определено съм ЗА изграждането на писта за драг само че не сме ние хората който могат да решат този проблем. Най важното е като се прави нещо да се прави с акълivanko_rs написа:Нека аз да ти разясня щом имаш нужда от разяснение.Какво ти дава право да си мислиш че при тази формулировка на подфорума е допустимо да се уговарят и провеждат нелегални улични гонкиfastandfurious12 написа:Колега ти като си модератор щом предлагаш да не се организират такива неща я ми обясни защо форума се казва " Хайде да си премерим ... конете " ? Все си мисля че точно за това е направен но ако случайно греша бъди така любезен да ни разяснишogi28b написа:Аз предлагам да не си организирате незаконни надбягвания с коли във форума?
Не мислиш ли че има и други начини "да си премерим конете", защото 99,9% от постовете и темите в тоя подфорум са за дръпки по официалните пътища на държавата,което пък е забранено и много опасно,на фона на големите "пилоти" зад волана.Лошото е че всичко остава безнаказано докато се случи най-лошото и се преместят постовете в по-долен подфорум
Това го пиша от опит,постоянно съм по пътищата и съм се нагледал на "пилоти", "неделни шофьори" и "подарени книжки".Всеки път съм се чудил къде аджеба са органите на реда когато ти трябват
За съжаление няма нито една тема в този подфорум която примерно да дава реални резултати от официални драг мероприятия(дисциплина която явно единствено вълнува пишещите тука,поне в доста голям процент),на която ВИЕ като участници сте били и сте дали време,но явно не ВИ стиска там,а само по улиците.Няма също така и тема за времена от обиколки,най-вече от Калояново,като се има в предвид че нямаме друга автомобилна писта.Абсолютно подминавана дисциплина,която обаче разкрива качества на управление,а не кой превключва по-бързо скорости и кой има "поичи конье".Да не говорим че вече имаше няколко "Итал тракдея" на Калояново,а все още няма тема за времена дори и от там.На фона на тия мои съждения и не пиша в този под форум,понеже за мене реално не съществува,а и точно от теми като тая почват и сериозни хранилки,т.е. няма интересни теми в тоя подфорум,поне за мене 
Коментар
-
Re:
Не си ме разбрал напълно колегаfastandfurious12 написа:Колега и аз карам постоянно и виждам за какво иде реч и определено съм ЗА изграждането на писта за драг само че не сме ние хората който могат да решат този проблем. Най важното е като се прави нещо да се прави с акъл
Коментар
-
Re:
А кои са хората ,които могат да решат проблема?Тези ,на които не им пука ,че няма писти?Ако не направим ние ,автомобилните любители ,нещо по въпроса ,нищо няма да излезе и ще продължават гонките по светофарите...fastandfurious12 написа:Колега и аз карам постоянно и виждам за какво иде реч и определено съм ЗА изграждането на писта за драг само че не сме ние хората който могат да решат този проблем. Най важното е като се прави нещо да се прави с акълivanko_rs написа:Нека аз да ти разясня щом имаш нужда от разяснение.Какво ти дава право да си мислиш че при тази формулировка на подфорума е допустимо да се уговарят и провеждат нелегални улични гонкиfastandfurious12 написа:Колега ти като си модератор щом предлагаш да не се организират такива неща я ми обясни защо форума се казва " Хайде да си премерим ... конете " ? Все си мисля че точно за това е направен но ако случайно греша бъди така любезен да ни разяснишogi28b написа:Аз предлагам да не си организирате незаконни надбягвания с коли във форума?
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар