Залага на това,че Бравото е по-леко от Алфата и се надява да ти дръпне първите 150-200м.Обаче забравя,че като забиеш 2ра и най-вече 3та и Алфата полудява. Аз мисля,като се пооправи времето ,да го изпитам със Стилото и след това да ти го дам за доубиване.
А снощи ядох бой от 320 CDI.При старт от място му взех около една кола,на около 140-150км взе да ме настига,и след 190км направо ме отвя.Голям срам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвикваме всички !
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Май от вчера те държи алкохола още?А защо на 400м?Защото на тая дисциплина се дърпамRed Storm написа:Залага на това,че Бравото е по-леко от Алфата и се надява да ти дръпне първите 150-200м.Обаче забравя,че като забиеш 2ра и най-вече 3та и Алфата полудява. Аз мисля,като се пооправи времето ,да го изпитам със Стилото и след това да ти го дам за доубиване.
А снощи ядох бой от 320 CDI.При старт от място му взех около една кола,на около 140-150км взе да ме настига,и след 190км направо ме отвя.Голям срам.

Got nos?
Коментар
-
Добре дошъл си към Русе да се пробваме, ако имаш наистина желание.Обаче дисциплините ще са две: 400м и ускорение от летящ до 200 или повече.sUkI написа:Май от вчера те държи алкохола още?А защо на 400м?Защото на тая дисциплина се дърпамRed Storm написа:Залага на това,че Бравото е по-леко от Алфата и се надява да ти дръпне първите 150-200м.Обаче забравя,че като забиеш 2ра и най-вече 3та и Алфата полудява. Аз мисля,като се пооправи времето ,да го изпитам със Стилото и след това да ти го дам за доубиване.
'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Както казах , ще се дърпам с теб само на 400мRoman написа:Добре дошъл си към Русе да се пробваме, ако имаш наистина желание.Обаче дисциплините ще са две: 400м и ускорение от летящ до 200 или повече.sUkI написа:Май от вчера те държи алкохола още?А защо на 400м?Защото на тая дисциплина се дърпамRed Storm написа:Залага на това,че Бравото е по-леко от Алфата и се надява да ти дръпне първите 150-200м.Обаче забравя,че като забиеш 2ра и най-вече 3та и Алфата полудява. Аз мисля,като се пооправи времето ,да го изпитам със Стилото и след това да ти го дам за доубиване.

Got nos?
Коментар
-
И по каква причина не желаеш да се гониш с мен на доускорение? Не е като да съм те ощетил с една дисциплина само. Първо ти препоръчвам Змея с JTD-то от твоя град да победиш, а после за мен да мислиш: http://vbox7.com/play:32309b27'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Първо тоя 250ТД ще ти разпори газеца! И второ въобще на 1,9jtd няма да обърне внимание за гонка, след като спокойно тупа 330I e46 и 645IBravo 1.9 JTD написа:тия са много слаби даже и 2.7 цди пак са мизерниRoman написа:Не още.tapkachev написа:А така , значи ще слагам от 166 :D Ти какво стана пусна ли се с ония нафтовия мерцедес C250 ли беше? :P
да не продължавам да изброявам
Аlfa Romeo 156 2.4 JTD 99'
Коментар
-
Не че нещо колега, ама се фукаш с клипче, на което колата на Змея не е в час. Като гледам с колко го биеш трябва да вървиш наравно с мен или да ме биеш, защото аз на Змея когато колата му е в ред му взимам към 3 коли разлика на 400м. Ако все още държиш ,че си напукъл змея с доста съм отворен на предложения да се дърпаме двамата... стига предложението да си струва да се разкарвам до Русе.Поздрави.Roman написа:И по каква причина не желаеш да се гониш с мен на доускорение? Не е като да съм те ощетил с една дисциплина само. Първо ти препоръчвам Змея с JTD-то от твоя град да победиш, а после за мен да мислиш: http://vbox7.com/play:32309b27Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
Това е едно на ръка,а аз знам,че някой го е било шубе да се пуска от място...А Змея с Q2-то определено ще те бие поне с 2 коли от старт...DJ_STIVAN написа:Не че нещо колега, ама се фукаш с клипче, на което колата на Змея не е в час. Като гледам с колко го биеш трябва да вървиш наравно с мен или да ме биеш, защото аз на Змея когато колата му е в ред му взимам към 3 коли разлика на 400м. Ако все още държиш ,че си напукъл змея с доста съм отворен на предложения да се дърпаме двамата... стига предложението да си струва да се разкарвам до Русе.Поздрави.Roman написа:И по каква причина не желаеш да се гониш с мен на доускорение? Не е като да съм те ощетил с една дисциплина само. Първо ти препоръчвам Змея с JTD-то от твоя град да победиш, а после за мен да мислиш: http://vbox7.com/play:32309b27
Got nos?
Коментар
-
Хич нищо и няма просто толкова си можеDJ_STIVAN написа:Не че нещо колега, ама се фукаш с клипче, на което колата на Змея не е в час. Като гледам с колко го биеш трябва да вървиш наравно с мен или да ме биеш, защото аз на Змея когато колата му е в ред му взимам към 3 коли разлика на 400м. Ако все още държиш ,че си напукъл змея с доста съм отворен на предложения да се дърпаме двамата... стига предложението да си струва да се разкарвам до Русе.Поздрави.Roman написа:И по каква причина не желаеш да се гониш с мен на доускорение? Не е като да съм те ощетил с една дисциплина само. Първо ти препоръчвам Змея с JTD-то от твоя град да победиш, а после за мен да мислиш: http://vbox7.com/play:32309b27
И особенно факта че съединителя пък му приплъзвал, приплазвал ама после на диното когато я зобат още
Преди това нищо си и няма
Коментар
-
Като толкова може,аз слагам пари за купето ти сложи за Алфата и да сверим часовниците?Jivko7777 написа:Хич нищо и няма просто толкова си можеDJ_STIVAN написа:Не че нещо колега, ама се фукаш с клипче, на което колата на Змея не е в час. Като гледам с колко го биеш трябва да вървиш наравно с мен или да ме биеш, защото аз на Змея когато колата му е в ред му взимам към 3 коли разлика на 400м. Ако все още държиш ,че си напукъл змея с доста съм отворен на предложения да се дърпаме двамата... стига предложението да си струва да се разкарвам до Русе.Поздрави.Roman написа:И по каква причина не желаеш да се гониш с мен на доускорение? Не е като да съм те ощетил с една дисциплина само. Първо ти препоръчвам Змея с JTD-то от твоя град да победиш, а после за мен да мислиш: http://vbox7.com/play:32309b27
И особенно факта че съединителя пък му приплъзвал, приплазвал ама после на диното когато я зобат още

Got nos?
Коментар
-
Какво да сверявам като незнам кой и с колко е бил в Пловдив...Аз говоря за конкретния случай във ВарнаsUkI написа:Като толкова може,аз слагам пари за купето ти сложи за Алфата и да сверим часовниците?Jivko7777 написа:Хич нищо и няма просто толкова си можеDJ_STIVAN написа:Не че нещо колега, ама се фукаш с клипче, на което колата на Змея не е в час. Като гледам с колко го биеш трябва да вървиш наравно с мен или да ме биеш, защото аз на Змея когато колата му е в ред му взимам към 3 коли разлика на 400м. Ако все още държиш ,че си напукъл змея с доста съм отворен на предложения да се дърпаме двамата... стига предложението да си струва да се разкарвам до Русе.Поздрави.Roman написа:И по каква причина не желаеш да се гониш с мен на доускорение? Не е като да съм те ощетил с една дисциплина само. Първо ти препоръчвам Змея с JTD-то от твоя град да победиш, а после за мен да мислиш: http://vbox7.com/play:32309b27

Коментар
-
A ти бил ли си на място? Съединителя на Змея буксуваше в НИСКИТЕ на ДИНОТО и въпреки това си даде конете, както на предходната графика. Много бързо мога се оправдая от моя страна с износени гуми и задръстен смукателен колектор.Стартирай със Змея от летящ старт до 160-180 и ако резултата пак е толкова незадоволителен за теб ( което ще е много нелогично ), заповядай в Русе пък предложението ще го обсъдим. Tака, че: Да твърдя, че бия Змея не със малко и с увеличението на скороста, се увеличава и разстоянието по между ни.P.S. Сравни моята графика с тази на Змея.DJ_STIVAN написа:Не че нещо колега, ама се фукаш с клипче, на което колата на Змея не е в час. Като гледам с колко го биеш трябва да вървиш наравно с мен или да ме биеш, защото аз на Змея когато колата му е в ред му взимам към 3 коли разлика на 400м. Ако все още държиш ,че си напукъл змея с доста съм отворен на предложения да се дърпаме двамата... стига предложението да си струва да се разкарвам до Русе.Поздрави.Roman написа:И по каква причина не желаеш да се гониш с мен на доускорение? Не е като да съм те ощетил с една дисциплина само. Първо ти препоръчвам Змея с JTD-то от твоя град да победиш, а после за мен да мислиш: http://vbox7.com/play:32309b27'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM