RomanПускал ли си се с 2.0TDI 170к.с. сток,ако да какъв е резултата?За Пасат става въпрос?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предизвикваме всички !
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ми аз ти казах, бе. Слагаме те срещу Ици и всеки залага по 500 лвWhitePower написа:е добре де са , дайте да се проброим за гонките че станахме много , после да организираме едно класиране и стартова подредба то наградния фонт е привлекателен
'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
Аз по принцип не съм пририпал още от началния ми пост, даже културно му отказах. Ма след като ми се прави на голям ЕРБАБ да дойде и да си отстои думите, дето тука ги изстрелва. Мотивация му давам, нали все пак е 100% сигурен, че ще ме бие. Няма какво да се плаши.1912 написа:хванаха ма шразниците мен чак ся са пооправих малко
и кво стана ся сукито не иска да идва до русе за по 500 лева ако колегата роман е съгласен да вдигнем мизата с още 500 кинта които да дам аз и да се пускате в пловдив?'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM
Powered by VRPerformance
Коментар
-
ама с пунтото или с друго 4x4 да идемRoman написа:Ми аз ти казах, бе. Слагаме те срещу Ици и всеки залага по 500 лвWhitePower написа:е добре де са , дайте да се проброим за гонките че станахме много , после да организираме едно класиране и стартова подредба то наградния фонт е привлекателен
Power Under Pressure
Коментар
-
То "столичанье" имате неприятни спомени в драг-а още от времето на Фил и един Русенски Косуърт.... Ма не знам ти тогаз имал ли си книжка
Стаа дума, че и тука у сиромашкия североизток имаме шпаги за ведене
Романски, Омега комби 2,5 dti за лека сверка хочеш? Другата седмица може би ще сме в Русе и щи джарна един тел. да се видим, пием по бира.... Те я колата 2 тона и половина дизелов шестак
ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
ми то тогава имаха и други много неприятни спомени от пунтото на Jorko и от Тошо цунамито ако си ходил да се състезаваш на божура щото ние по онова време на пистата давахме 14.94 и 15.02 за 400м2000 20v turbo написа:То "столичанье" имате неприятни спомени в драг-а още от времето на Фил и един Русенски Косуърт.... Ма не знам ти тогаз имал ли си книжка
Стаа дума, че и тука у сиромашкия североизток имаме шпаги за ведене
Романски, Омега комби 2,5 dti за лека сверка хочеш? Другата седмица може би ще сме в Русе и щи джарна един тел. да се видим, пием по бира.... Те я колата 2 тона и половина дизелов шестак
Power Under Pressure
Коментар
-
Щото ти Тошко Цунамито гледам го иронизираш в пунтовските теми тук пък пък друго отношение прозира май къде, както е удобно а? На Сиерката на Цунами и аз съм и страшен фен - все пак първата 10 секундна кола в Бг /май/.... Тоз жорко ми е световно неизвестен, ма имаше много сила и от провинцията по него време....... бай ти дон карбораторе с жигата слезе у 12 ските по едно време и те така! Иначе не съм се състезавал - гризках си семки отстрани ..... с бира
ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
шефе преди 8 години нямаше много разбирачи , а за това че ми взе 800 лева и колата духна гарнитурата след 460 след смяната им км си е друга тема това че работи за някой добре а за други ..... си е негов проблем ( вече не е мой ), факт е че онези години дето споменаваш сиерата му беше много добра а щом йорката ти е световно не известен значи че си дошъл на пистата доста след мене а жоро карбуратора се появи към края на божура2000 20v turbo написа:Щото ти Тошко Цунамито гледам го иронизираш в путковските ааааа пунтовските теми тук пък пък друго отношение прозира май къде както е удобно а? На Сиерката на Цунами и аз съм и страшен фен - все пак първата 10 секундна кола в Бг /май/.... Тоз жорко ми е световно неизвестен, ма имаше много сила и от провинцията по него време....... бай ти дон карбораторе с жигата слезе у 12 ските по едно време и те така! Иначе не съм се състезавал - гризках си семки отстрани ..... с бира
Power Under Pressure
Коментар
-
С пунтото бе. То нали беше в 12-ките на италианския драг дей. Ици и той е в 12-китеWhitePower написа:ама с пунтото или с друго 4x4 да идемRoman написа:Ми аз ти казах, бе. Слагаме те срещу Ици и всеки залага по 500 лвWhitePower написа:е добре де са , дайте да се проброим за гонките че станахме много , после да организираме едно класиране и стартова подредба то наградния фонт е привлекателен

'99 Алфа Ромео 166 2.4 JTD 210hp, 430NM