като си в Варна драсни 1 ред щом си надъхан ще се пусниш с алфата ми
Скоро ще имам път натам да се замеря с няколко опела и алфата на Крис. Може да ми оставиш номера си на личен.Някакви подобрения по колата ти за които би искал да знам?
кутия филтър и шайба
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Май не случайно от алфа форума не ви обръщат внимание.
Напротив. Точно обратното е. Прекалено много внимание ни обърнаха и промениха политиката на форума. Изглежда това , че лимузината ми върви повече от нормалното и бие коли, които по принцип не би трябвало , та това дразни някои хора.
Нещо тука усещам някакви нападки на тема марка и модел. По принцип Фиат и Алфа Ромео са едно... Не трябва ли срещу другите марки да се обединяваме? Все пак JTD e на Фиат, а вие се държите все едно съм от друга секта или нещо такова. Не разбирам откъде е тая ненавист и комплексария?
Roman нещо по подробно дето трябва да знам за алфата ти има ли ?
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
"ROMAN Quote:Originally Posted by Roman Eстествено, че не са! Ланчиа Либра комби 2.4 с един кирлив чип даде някаква 15-ка или нещо от сорта. Повярвали са си смешниците там. Оставете ги да се радват. Какъвто им е драг дей-а такъв и трак дей-а беше. Сами си го организират и сами си го печелят. На всичкото отгоре и други хора им карат колите и поставят времена от тяхно име. Срам за марката са тия. "леле баце изста се на метеното я вземи ти организираи нещо да те видим аз давам гаранця че всички състезатели ще дойдат Чакаме твоето организирано мероприятие да те видим сега колко умееш да лаеш и колко умееш да вършиш работа
"ROMAN Quote:Originally Posted by Roman Eстествено, че не са! Ланчиа Либра комби 2.4 с един кирлив чип даде някаква 15-ка или нещо от сорта. Повярвали са си смешниците там. Оставете ги да се радват. Какъвто им е драг дей-а такъв и трак дей-а беше. Сами си го организират и сами си го печелят. На всичкото отгоре и други хора им карат колите и поставят времена от тяхно име. Срам за марката са тия. "леле баце изста се на метеното я вземи ти организираи нещо да те видим аз давам гаранця че всички състезатели ще дойдат Чакаме твоето организирано мероприятие да те видим сега колко умееш да лаеш и колко умееш да вършиш работа
Нямаш ли си тука подраздел чат, където да мънкаш? Темата тук е друга. Разбра се. че си клавиатурен рацер и спамер.
Нямаш ли си тука подраздел чат, където да мънкаш? Темата тук е друга. Разбра се. че си клавиатурен рацер и спамер.
Колега точно за него не говори че е клавиатурен рацер,още е пресен от снощи хахххахаах.Виждам че не гледаш по далече от носа си седнал в кораба майка.предлагам ти да дойдеш тук в София.специално за теб ще организираме стартове и клавиатурния рацер Орлин и той ще дойде да ти подари 1, 2 бинокъла,дано и аз да успея да си събера кошницата да ти дам малко теми за размисъл колко върви тоя миксер
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Колега точно за него не говори че е клавиатурен рацер,още е пресен от снощи хахххахаах.Виждам че не гледаш по далече от носа си седнал в кораба майка.предлагам ти да дойдеш тук в София.специално за теб ще организираме стартове и клавиатурния рацер Орлин и той ще дойде да ти подари 1, 2 бинокъла,дано и аз да успея да си събера кошницата да ти дам малко теми за размисъл колко върви тоя миксер
Точно такъв си е. Нали съм го виждал как постоянно отказва стартове у алфа форума с разни оправдания.Еми да ти кажа до София няма се дигна, но виж тук наблизо на писта Острово ( до Разград ) всяка Неделя се събират коли от цяла източна България. Само кажете, кога сте на линия за там и ще доскачам.
Точно такъв си е. Нали съм го виждал как постоянно отказва стартове у алфа форума с разни оправдания.Еми да ти кажа до София няма се дигна, но виж тук наблизо на писта Острово ( до Разград ) всяка Неделя се събират коли от цяла източна България. Само кажете, кога сте на линия за там и ще доскачам.
Ето точно затова говоря ти иксаш да дойдем на твойта улица пред вас да не изгориш много нафта до София.Доколкото си спомням темата предизвиквам всички ти си я пунсал,който иска нещо той си го гони,ти искаш да даваш гас ти ще дойдеш насам.Логиката е железна,не можеш да го успориш.Щом ще ни предизвикваш значи ти ще дойдеш.Оттук нататък всички глупости които пишеш ще са излишни и само ще си чешиш пръстите по клавиатурата,айде че имам работа по колата.
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар